Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1814 skatījumi

Samsung Galaxy S3 kopija

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Skatos uz Samsung Galaxy S3 iegādi kādā no internetveikaliem. Ieskatījos arī ss sludinājumos. Tur pilns ar sludinājumiem ,ka pārdod kvalitatīvas šī telefona kopijas. Nekādu kopiju negribu, bet kā lai atšķir, vai telefons ir oriģinālais? Negribu iegrābties kopijā :(

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Latvijā internetveikali nav tik neprātīgi, lai tirgotu kopiju par īstā cenu(250Ls+), tā kā pērkot tur nav ko satraukties. Ja lētāko piedāvājumu paņemsi, tad sliktākajā gadījumā, trāpīsi uz "pelēko" tālruni, bet dzīvot tas netraucēs.
SS ir cits stāsts, vienalga vai kopija vai orģināls var iegrābties.

pirms 11 gadiem  

Agnese Bērziņa, pirms 11 gadiem :

Kas ir ''pelēkais'' tālrunis?

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Bet jālasa arī komentāri :)

Agnese Bērziņa, pirms 11 gadiem :

Palasot secināju, ka būtībā nespeciālists nevar noteikt- pelēkais vai baltais telefons. Pelēkais ražots Eiropas Savienības tirgum. Pat ja viņā ir LV valoda, nav teikts, ka tas ražots Latvijas tirgum. Jebkurā gadījumā arī pelēkajam tel ir 2 gadu garantija. Tad jau visticamāk- internetveikalos ir šie pelēkie telefoni, jo pārāk draudzīgas cenas :)

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Drusku muļķības tur par tiem pelēkajiem. Tādu nav. Ir tikai tur tā dēvētie baltie un melnie. Visiem tā sauktajiem pelēkajiem garantiju dod pat bez čeka, pēc IMEI numura. Tas gan tikai tā neoficiāli, publicki viņi to neatzīst, bet tā kā EU likumi to prasa, tad nevar sprukt nekur. Par melnajiem gan tur nav viss pateikts. Tie ir subsidētie un tīkla turētāja brandotie, kas no ražotāja puses ir brāķi, tādēļ dabonami par smieklīgu cenu, toties ražotājs neremontēs vispār. Pie mums gan tādus oficiāli ne

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

tirgo, cik zinu, jo jāiepērk pa tiešo no ražotāja bez starpniekiem lielās partijās. To bagātīgi dara Orange, Vodafone un citi lielie Eiropas tīkli.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Un kopijas ir smieklīgi ķīniešu pagrabos salikti no skata līdzīgi, bet software un čipi galīgi citi. Tiem nav ko virsū skatīties, jo Research and Development fāze ir bijusi vien pāris dienas.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Toms

+5644

 
Pērc atpazīstamos veikalos, nevis tādos ko pirmo reizi dzirdi, jo piemēram RD un tādi pazīstami veikali negribētu iegrābties pārdodot kopijas

pirms 11 gadiem  

Agnese Bērziņa, pirms 11 gadiem :

Biju domājusi 1a.lv veikalu, jo diezgan pazīstams. Nezināju, ka RD arī ir ineta veikals. Bet tomēr! Kā atšķirt? Jo, spriežot pēc bildēm, atšķirības nekādas.

Toms, pirms 11 gadiem :

Vislabāk ir aiziet un uzreiz veikalā paskatīties kā dzīvē izskatās. Es domāju arī 1a.lv nepārdotu kopijas

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaprālis

+20

 
Paskaties Youtube.com video kur salīdzina kopijas un orģinālos S3

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.