Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

test

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 712 skatījumi

Samsung Galaxy SIII mini - kafijas krūzīte un Vadofone 858 Smart - ūdens peļķe. Kā labot saviem spēkiem? Defekti aprakstīti aprakstā.

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pirms pusgada es kafijas krūzītē iemetu(protams, nejauši) savu, tobrīd, divus mēnešos veco SIII mini. Defekts ir tāds, ka nestrādā "Home" poga. Bet pogu var uz laiku dabūt pie dzīvības, kad tajā ar muti pūš iekšā gaisu. Manuprāt, šo defektu var labot paša spēkiem, noteikti vienkārši nav kontakta. Vai varat ieteikt, kā man rīkoties? Kā iztīrīt?

Un par citu telefonu - Vadofone 858 Smart. Arī šis telefons ir saņēmis mitrumu, iekrītot peļķē. Šo telefonu man atdeva kā neejošu, jo remontā pateica, ka neejot displejs, bet es uztaisīju "factory reset" un viss aizgāja. Taču jau atkal tāds pats defekts, kā manam SIII mini. Tikai šoreiz šim telefonam "power" poga. Arī tas pats, kad mazliet "pačakarē", papūš siltu gaisu un poga uz kādu laiku(stundu, divām stundām) aiziet. Taču vēlāk atkal neiet.

Manuprāt, vienkārši pogas ir zaudējušas kontaktu, vai varat ieteikt, kā rīkoties? Vai ir kāda vieta, kur to var par lētu naudu salabot? Remontā man par to pajautāja(par SIII mini) no 70Ls līdz pat 144Ls

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

par to vodafone nezīnu īsti, bet s3 mini tur fleksis ir pagalam drošvien... apmainīt viņu var darbnīcā par 20-25Ls apmērām.. pašam līst tur neiesāku, tikai sliktāk izdarisi. Aiznest vari uz šo servisu - www.telepit.lv

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.