Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dace Pētersone

+360

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1050 skatījumi

Vai kādam mobilo sakaru operatoram ir tarifa plāns bez ikmēneša maksas?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Interesē saglabāt pašreizējo numuru, bet tas tiks izmantots apmēram reizi gadā, jo pārējā laikā saimnieks būs ārzemēs un lietos citas valsts simkarti. Vai ir kāds mobilo sakaru operators, kurš piedāvā saglabāt numuru un simkarti arī tad, ja tā tiks lietota ļoti reti un izsūtīs rēķinu tikai par veiktajām sarunām, bet pārējā laikā nebūs nekādu rēķinu? Paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
''Zelta zivtiņa'' piedāvā pakalpojumu-pagarināt izmantošanas laiku uz pusgadu-35 santīmi.
Jāsūta īsziņa-TERM uz 1616. Lietoju un nesūdzos.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aicis

+10511

 
Jā bija Bitei tāds Starta tarifs ar vienotu maksu par zvaniem uz visiem tīkliem bez abonēšanas maksas, bet tava draudzene to ir nokavējusi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jebkurš operators piedāvā samazinātu abonenta maksu par numura saglabāšanu, bet nelietošanu. Iesniegums pirms prombraukšanas, iesniegums pēc atpakaļatbraukšanas un viss. Nu par velti gan tas nebūs. Bet nekas dārgs arī nav.

pirms 11 gadiem  

Dace Pētersone, pirms 11 gadiem :

Variants "iesniegums pirms prombraukšanas un iesniegums pēc atpakaļbraukšanas" neder, jo dažreiz tās ir tikai dažas dienas, ko paredzēts pavadīt LV. Man pašai savulaik bija izvēlēts tāds BITEs tarifs, kas man vēl aizvien ir spēkā, kad ierodos LV- tikai ielieku savu Bites simkarti, norunāju kādu nedēļu vai divas un par to arī saņemu rēķinu. Nekādi ikmēneša rēķini pārējā laikā, kad simkarte netiek lietota. Šobrīd meklēju ko līdzvērtīgu draudzenei, jo, šķiet, ka jauniem klientiem to vairs nepiedāvā

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.