Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3576 skatījumi

Kā uzlīmēt telefonam aizsargplēvi?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Tātad oriģinālā telefona aizsargplēve nobružājas un nolēmu nopirkt un uzlikt jaunu. Telefonu notīriju ar lupatiņu kura nāca līdzi plēvītei. Taču kad uzlīmēju plēvīti uz telefona palika kādi 10 gaisa burbulīši kurus nekādi nevar dabūt arā! Gribēju pajautat kā to pareizāk darīt lai nepaliktu tie burbulīši, jo viņi man reāli nepatīk~!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ludis

+1705

 
Putekļi būs, ja ekrānam ir statisks lādiņš, kas tos pievelk. Vari līmēt neputekļainā vidē, pieņemu, ka uz balkona bez vēja ir tīrāks kā vannasistabā.
Ir arī gudrīši, kas noņem putekļus ar skoču:
http://www.youtube.com/watch?v=sLeZaG8FF54

pirms 11 gadiem  

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

Egīla video ir pati perfekcija. labāk nevar gribēt. :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

BlackMonah

+500

 
Esmu arī pamocījies ar šo problēmu. Ļoti iesaku izslēgt telefonu un noņemt bateriju kādu brīdi pirms līmēšanas, tad ekrāns nevelk klāt tik daudz putekļu. Vannasistabā neesmu mēģinājis. Lai izdodas.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ludis

+1705

 
Burbuļi parasti ir ar mazu puteklīti iekšā. Es parasti ar to plēvi, kas neizdevās norauju tos putekļus, jo viņi pielipst pie plēves un uzlīmēju jaunu. Lētas plēves ir http://dx.com/c/cell-phone-599/cases-protectors-536/screen-protectors-501 - bez maksas ved uz LV, tikai jāgaida 3 nedēļas, bet megalētāk kā LV.
Ir arī ierīces, ar ko uzlikt, izskatās ērti, bet vai ir vajadzīgs, ja var nopirkt lētu un ar kādu 3. reizi uzlikt normāli.

pirms 11 gadiem  

Roberts Raismans, pirms 11 gadiem :

Tur tev taisnība. Es no e-bay pasūtiju 10 aizsargplēves pa 2 dolāriem un līmējot 2 plēvīti palika tikai 2 mazi burbulīši, kurus izspiedu. Bet vai tos putekļus var ka savādak noņemt netērējot plēvītes? Kaut kur biju dzirdējis ka tas jādara vanasistabā pilnā ar garaiņiem ( ķipa tad nav putekļu) Vai tā tas ir??

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.