Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris Rudens

+80

 
Kas par telefonu?

pirms 11 gadiem  

Nauris Rudens, pirms 11 gadiem :

A jā saskatīju :D jā šim telefonam nepieciešams instalēt papildus failu pārlūku, Astro šķiet bija normāls!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Ja tu domā kur var ievietot sd karti tad noņem aizugurējo vāciņu un tur blakus baterijai un simkartei ieraudzīsi vietu kur ievietot sd karti.

pirms 11 gadiem  

Sabīne Ķerpe, pirms 11 gadiem :

Ne :) ievietoju jau failus sametu ,bet pasa telefona nemaku ka tikt klat kartei!Esmu izmeklejusi visu internetu,pirmo reizi telefons ar android sistemu!

Juris Krastiņš, pirms 11 gadiem :

skatoties kādus failus tu meklē - principā ieteiktu nokačāt aplikāciju tieši priekš mapēm lai redzi kas un kā. Bet var arī tāpat atrast visu piemēram bildes pie galerijas utml... Kāda tipa faili tev ir ievietoti?

Sabīne Ķerpe, pirms 11 gadiem :

Visadas aplikacijas un netieku klat,taupot naudu velku aplikacijas interneta :) un lieku pec tam uz atminas kartes! bet aplikacijam klat nevieku,ja ievietoju muziku vina automatiski paradas tikai mana mape neparadas

Juris Krastiņš, pirms 11 gadiem :

ja mape jau tev arī neparādīsies burtiskā nozīmē bez aplikācijas. Es izmantoju Astro, bet šeit ir vēl pāris paraugi http://android.appstorm.net/roundups/utilities-roundups/top-10-file-managers-for-android/
Un ar no interneta ielādētajām aplikācijām personiski ir bijusi maza pieredze bet atvērt vajadzētu ja būtu pareizais formāts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.