Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zigmārs Dzenis

+5532

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 4803 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 

pirms 10 gadiem  

krokijs, pirms 10 gadiem :

apmēram, vari pacensties iesist googlē pameklēt alternatīvas, bet latvijā daudz lētāk neatradīsi. pats sasitu lumia920 stiklu un arī bija līdzīgas servisa un displeja izmaksas, bet atdzinu ekrānu no ķīnas pa 20 doļļiem, pats nomainiju un staigāju priecīgs.

Zigmārs Dzenis, pirms 10 gadiem :

Cietis ir tikai stikls, tikko iekš ebay nopirku stiklu un pat youtubē apskatījos, kā to nomaina, bet pats tomēr negribu ar to kēpāties... http://youtu.be/S_BadHtLPbU

krokijs, pirms 10 gadiem :

skaties pats, aiznes uz servissu, lai nomaina, tas tomēr lētāk sanāk nekā mūsu vietējie biznesmeņi prasa 3x cenu

krokijs, pirms 10 gadiem :

bet labāk skaties kā to dara šeit un klausies labāk arī http://www.ifixit.com/

krokijs, pirms 10 gadiem :

galaxy s4 ir viģiks, bet mini modelim nav tur tomēr vēl

Zigmārs Dzenis, pirms 10 gadiem :

Pa lielam tur nav liela starpība, jo ar fēnu jāņem nost plēve... Pie tam ar instrumentiem ir jārīkojas rūpīgi, jo var saplēst displeju(tā video autors 1. reizē saplēsa displeju) No Ķīnas man tā plēve nāks dažas nedēļas... tikmēr piecietīšu to horizontālo strīpiņu... Pamanīju ss dažu meistaru reklāmas, dažiem no viņiem aizsūtīju jautājumu par darba cenu...

krokijs, pirms 10 gadiem :

šito darbu kas ir video, tev servisā nedarīs, viņi prasīs tev visu ekrānu ar plēvi esošu klāt jau pie viņas. jo patiesībā, rūpnieciski nav paredzēts pašu stiklu atbrīvot no touch plēves. man tas pats bija ar lumia920. arī sākumā atsūtiju tikai stiklu, jo domāju ka būs lētāk, bet pēc tam izrādijās ka rūpnieciski viņi nāk kopā un nav paredzēti atdalīšanai. un servisā neviens meistars neuzņemsies līmēt plēvi pie stikla. redzēsi veci. Es beigās pasūtiju gatavu ekrānu ar plēvi jau kopā.

krokijs, pirms 10 gadiem :

un šitie viģikos jau ir fanāti ar pieredzi, viņi vienkārši jauc ārā to, ko faktiski nevar izjaukt un citiem liekas ka tā vajag. Patiesībā, mājas apstākļos labāk pat nemēģini, dabūsi sūtīt vēlreiz, jo nesanāks un darbnīcā tev prasīs stiklu esošu klāt pie plēves, jo viņi neies riskēt ar tavu plēvi, ja nu sabojās.

krokijs, pirms 10 gadiem :

visur tie pidari ķīnieši raksta (replacement screen), bet klausoties meistarus no šī saita http://www.ifixit.com/, viņi skaidri un gaiši jaucot tieši ekrānu saka par to, ka plēve ar stiklu nav paredzēta atdalīšanai un nerekomendē nevienam to atdalīt vai mēģināt salīmēt, jo tieši šo sastāvdaļu ir līmējis kompjūters kurš to ir izdarijis pareizi un perfekti.

krokijs, pirms 10 gadiem :

man kad atnāca pirmajā reizē arī pats stikls un es uzzināju ka tā ir pidersija, es uzrakstiju ķīnietim, kā viņš kroplis var pārdot stiklu kurš nav paredzēts nomaiņai, viņš viņš vispār neatbildēja un es iepisu viņam maksimāli negatīvu feedback-u ar superīgu komentāru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.