Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krii

+3153

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3770 skatījumi

Just5 spacer

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kādas atsauksmes?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labs telefons...nav ne vainas,gluku nav...pae iztuurību gan neko labu nevaru teikt...tapec janoperk maciņš

pirms 10 gadiem  

Anita Ozoliņa, pirms 9 gadiem :

Laikam man ļoti nepaveicās, jau pēc dažām dienām pēc iegādes nesu uz remontu, skaņas problēmas(kā teica specialists...zonas problēmas)...runājot ar dēlu grūti saprast ko viņš saka... darbnīcā telefons bija 2 nedēļas, bet tā arī neko ,,neatrada,, visus kontus izdzēsa... batareja saskrāpēta...
Esmu ļoti vīlusies.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

par Just 5 spacer:
Nopirku to brīnumu iekš 1A priekš meitas. Sāku setupot - 3 valodas: krievu, čehu un ungāru. Ilogojos, tad varēju nomainīt valodu uz latviešu. Kamera itkā skaitās 8Mpix, pēc setingiem vairāk kā 6 nepiedāvā. Bildes vienkārši briesmīgas. Man ar galaxy S3 mini (5Mpix) kudī labākas. Atmiņu arī nu nekādi es tos 4Gb neatradu. Laikam jāskaita kopā Ram+Rom+Starage :)
Īsi sakot ceturtdien dabuju trubu un pirmdien jau dabuju nest uz garantijas remontu. Aiznesu uz 1 A atpakaļ. Solīja sūtīt piegādātājam. Šodien mēģināju šos sazvanīt - pilnīgs bezceris.
Puikam tādu vairāk pirkt negribās.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīza

+2185

 
ja vēlies telefonu ar ātru internetu, tādu kurš būs izturīgs un kalpos ilgi, pakrāj naudu kam lielākam kā speiseram. ieteiktu paskatīties labāk androidus. samsungus. personīgi manam samsungam nu ne reizi neviena gļuka nav, i-nets - ātrs, nomests zemē daudz reizes - nevienas skrambiņas.

pirms 10 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

KURAM tavam samsungam? Tu modeli kaut spēj nosaukt?

Elīza, pirms 10 gadiem :

Lūdzu, mierīgāk. :D
Pašai ir Galaxy S4 mini. Nav īpaši ilgu laiku bijis, no jūlija, taču daži mēneši jau būs.

Krii, pirms 10 gadiem :

paskatīties labāk androidus - skatos, ka īpaši neesi lietas kurā par just5 spacer , kuram arī IR android
Samsungi ir bijuši daudz un ļoti, vajadzētu konkrētāku modeli.

Elīza, pirms 10 gadiem :

Njā, mana kļūda, aizmirsu, ka tam arī ir androids. Kaut vai paskaties to, kas man ir. S4 pašu arī var. Note 3 iznācis - tikai gigantiski liels. Ja NE no samsungiem, vari apskatīties piem. HTC 1. Takš aizej kaut vai uz to pašu YouTube, nedaudz tur pasērfo, atradīsi video tur kur tev izstāstīs, kas tam vēderā, gan parādīs, kā izskatās.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Pirmkārt sākim ar to, ka neesi daļa no stulbajiem letiņiem, kas domā, ka Just5 tiešām ir Latviešu zīmols - firma pieder krieviem, un visi viņu ražojumi, izņemot Brick, ire rebrendoti ķīniešu sūdi.

Spacer it rebrendots w918 noname smārts ar attiecīgu kvalitāti - savas funkcijas veic, viduvēja veiktspēja, nekā īpaša. Ja gribi - pasūti labāk to pašu no Amazon vai Ebay lētāk, vai arī izvēlies NORMĀLA zīmola viedtālruni.

pirms 10 gadiem  

Krii, pirms 10 gadiem :

Zinu,ka nav latviešu ražojums un nejau uz to skatos. Patreiz svarīgākais ir - iegādāties kaut cik normālu telefonu,kas atbilstu manām prasībām - ātrs internets,izturīgs un ilgi kalpos,nebūs kaut kādi "gļuki" utml.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Just5 spacer neiesaku pirkt :(
Ieplaisāja stikliņš.Nomainīju par 35 € un vēl maciņu nopirku pa 10€.Pēc nedēļas uzkārās un nācās to nest atkal labot.Gaidījām mēnesi.Nevar salabot!Nesu uz garantiju man pasaka tā ir tikai jūsu vaina!šī būs pēdějā reize ka iegādājos telefonu no šīs firmas.Nācaas sanemt minusus no ğimenes budzeta!Neiesaku ;(

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Pāris reizes nokrita zemē, ekrāns izturēja, bet ieslēgt gan vairs nevar...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris Ranga

+709

 
Pieliec klāt un paņem Nexus 4, nenožēlosi. Izturīgāks būs Xperia Z1.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Reinis Niedra

-22

 
Man ir LG Optimus L5 II E-460 kabatā jau tā varētu teikt no septembra .Teikt varu vienu man patīk bet kad izveeleejos paņēmu L5 jo likās ka L7 ir pa liels un nelīdīs kabatā bet pirkumu nenožēloju ir kritis dažas reizes stikls vesels tikai stūrīši mazliet nobružāti bet viss iet kā vajag un vēl viņam uzreiz pērkot bija Android 4.1.2 Jelly Bean
Un cena arī bija tīri normāla tā sakot nu noapaļojot teiksi tie bija 110 Ls 5 MegaPikseļi kamera .Nu bildes ir normālas pēc mana skatiena .Ir WiFi un internets viss iet ātri tā ka varētu tev ieteikt LG Optimus L7 vai pat L9

pirms 10 gadiem  

Mērkaķis Ponijs, pirms 10 gadiem :

LG E-440 nokrita man no 2 stāva uz betona maza skramba šo atdevu māsai pats nopirku JUST5 SPACER Nenožēloju

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.