Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3310 skatījumi

Cik varētu izmaksāt NOKIA LUMIA 820 ekrāna maiņa? saplīsis laikam tas pats displejs?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

šodien tā smuki nokrita mans jaunais telefons..:( Parādijās palisas uz ekrāna.. pec kada laiciņa ap palisām palika zils.. ar laiku tumšāks,tumšāks.. sapratu,ka laikam saplīsis pats LCD displejs..google skatījos ka remonts maksā 80ls pats displejs? Vai tiešām nav nekur lētāk? Ebay skatījos,ka pa 80$ var pasutīt,bet no Ķīnas..un es kā meitene neko nesaprotu daudz,pasūtīšu vēl ne to! :D Lūdzu palīdziet kāds,kurš kaut ko saprot!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nāciet uz http://www.mobilemonsters.lv/ mūsu specializācija ir mobilo telefonu remonts un mobilo telefonu rezerves daļu nomaiņa.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki. Droši griezies uz www.remob.lv - tur mobilo telefonu remonts notiek smuki un kvalitatīvi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Remonts varetu izmaksat apmeram 80-95 ls Ebay perc jebkuru ekranu, kaut pasu letako kas deres tavam talrunim. LCd matricas pasule razo tikkai dazi razotaji, ta pat tavu orginalo nokia lcd ekranu,nokia ieperk no kinas pasi nerazo. Japievers uzmaniba ir tikkai ekrana izskirtspejai, tas ir vienigais kvalitates raditajs. Perkot no arzemem tikkai pastav risks lai neieliek jau sabojatu ekranu, un lai nenovelj vainu uz piegadataju.

pirms 10 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Tu esi sists galvā?

"Jāpievērš uzmanība tikai izšķirtspējai" - bļ*d, gribu redzēt, kā tu ieliksi tālrunim citas izšķirtspējas vai vienkārši kaut vai cita kontroliera displeju.

Ja neko nejēdz šajā tēmā, vismaz paklusē...

Elvijs Sviklis, pirms 10 gadiem :

Tas ko es rakstu viss IR PILNIGI PAREIZI, ja doma savadak tad argumente ar konkretiem faktiem, nevis metajies ar dumjiem apgalvojumiem. Izskatas ka lasit ari neproti (Ebay perc jebkuru ekranu, kaut pasu letako kas deres tavam talrunim)
Es kaut kur rakstiju ka vinjam der pilnigi jebkurs ekarans?
Nu sis teikums laikam ir attiecinams uz tevi (Ja neko nejēdz šajā tēmā, vismaz paklusē...)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Tā viņš maksā. No ķīnas tās matricas bieži ir zemas kvalitātes un jāmaina vairākas reizes telefona mūžā. Savukārt ja samaksāsi tepat vietējam servisam, varēsi iet un sūdzēties, ja būs sūdīgi nomainīts.

P.S. tikai displejs, vai digitaizers (priekšējais stikls) arī?

pirms 10 gadiem  

Elīna Puriņa, pirms 10 gadiem :

tikai displejs.. pats stikliņš nav skarts,vismaz! :)

Elvijs Sviklis, pirms 10 gadiem :

Gribetos zinat, cik tad rezies telefona muza esi mainijis sos letos ekranus? Tas nekas ka paslaik lasi so komentaru no kina razota ekrana..!!!

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Pāris gadus atpakaļ ar to nodarbojos diendienā vairāk kā trīs gadus. Arī tagad intereses pēc ik pa laikam pasekoju līdzi detaļu cenām pie vairumniekiem ejošajiem modeļiem.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

P.S. tikko izlasīju tavu augstāk rakstīto atbildi - tu taču vispār ne sūda nejēdz no elektronikas. Es jau nožēloju, ka vispār tērēju laiku tev atbildēt...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.