Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lietotājs

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 816 skatījumi

lg g2 32gb vs samsung note 3

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Labdien, kuru telefonu izvēlēties... LG G2 32gb vai arī samsung note 3. Izņemot ekrāna izmēru un to, ka note ir uz 1gb ram vai viņam ir vēl kādi plusi? Lieta tāda, ka man bija 2 mēnešus lg g2, bet viņam bija gps brāķis, divas reizes bija remontā, tagad atnāca slēdziens un es varu tele2 samainīt pret citu telefonu vai šo pašu tikai jaunu. Itkā gribās šito pašu, jo ir ļoti labs, bet bail, ka atkal nav brāķis. Zemāku telefonu arī negribās, un vienīgā alternatīva izskatās, ka būtu note 3. Jūsu domas?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Note ir nevajadzīgi liels. Un GPS problēma var būt abiem, būtībā lielais vairums šābrīža modeļu ir ar to pašu modeli GPS/Radio čipu. Es droši ņemtu citu G2. Man arī bija tāda pati GPS problēma ar tādu pašu čipu, tik uz cita modeļa. Nomainīja, visu cieņu. Tagad iet GPS kā nākas.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.