Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1759 skatījumi

Kāda programma nepieciešama android viedtālrunim, lai aizietu uz konkrētu vietu pec koordinātēm?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Man ir nepieciešama pavisam vienkārša aplikācija (maksas vai bezmaksas), lai varētu aiziet uz vietu pēc ievadītajām GPS koordinātēm. Ko varat ieteikt?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+243

 
Nav īsti skaidrs ko nozīmē aiziet un kādiem vēl ir jābūt programmas parametriem. Man liekas, ka Google Maps ir uzinstalēts uz visiem Android tālruņiem un tajos var ievadīt koordinātes GPS formātā. Tam komplektā nāk Google navigācija. Aieziet var visur ļoti vienkārši - lietoju ikdienā. Vienīgais mīnuss - Google Maps lieto pieslēgumu un lai to lietotu tālrunim ir jābūt iespējai novilkt datus visu laiku.

Ja ir vēlme lietot kaut kādu off-line(bez interneta) programmu, tad labākais no lietotajiem uz mobilajiem varētu būt iepriekš pieminēto Here Maps, kas agrāk bija Nokia Maps. Tas izmantoja tikai GPS signālu un tālruņu torņu datus un atšķirībā no Google Maps, bija iespēja savilkt visas kartes un lietot tās vēlākai navigācijai - vismaz ar auto bija ļoti ērti, atšķirībā no GoogleMaps, kas signāļa pazušanas dēļ var ne tik ātri atjaunināt pozīciju...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Osmand.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Kāds modelis? Here maps ir vislabākais.... android twlefoniem to var uzlikt caur Samsung market, citiem Internetā ir atrodams apk fails.

pirms 9 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 9 gadiem :

Vislabākais ... Man tā nešķiet. Un uz mana Androīda nav Samsung Marketa. Internetā ko instalējamu meklēt Androīdam nav vajadzības, pārāk viegli uzrauties uz ko nelāgu.

nezināms (guglētājs), pirms 9 gadiem :

Kā tā karte tiek veidota... pilnīgs WTF, sīkums ka katrs celiņš un šoseja tiek nodevēti nejaušu māju vārdos, bet sazīmētie ceļi ir tik greizi un neeksistējoši.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Droši vien ir pāri tūkstošu, vari pamēģināt šo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashpadmobile.compass&hl=en

pirms 9 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 9 gadiem :

P.S. Principā jebkurā navigācijas vai karšu aplikācijā šādai opcijai vajadzētu būt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.