Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Artūrs Sīkais

+398

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 586 skatījumi

sveicinati. manam galaxy s3 kreisaja augseja sturii viendien paradijas plekjis... tada kaa krasu zudums, kursh izpleshas pa visu ekranu

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Uz balta fona sturii ir tumsi zils.. tad paliek gaisaks uz zalganu, tad dzeltenu un beigas sarkanigu krasu... tatad diaplejam kirdik? Ea atceros ka edu spekjmaizez, moz spekjis tika kkada sturiti...

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+243

 
Ja tev ir garantija, tad nes lai tiek galā - tas ir brāķis. Vēl ir iespēja, ka kaut kur esi atdauzījis, bet tāpat - garantijai vajadzēja segt šādus neredzamus brāķus. Un ja neesi speciāli gājis peldēties ar visu tālruni, viņam pret tādiem sīkumiem kā speķis gan vajadzēja būt izturīgam - jo tavi pirksti ir galvenais tauku piegādātājs uz ekrāna virsmas.

Parasti visi tie tālruņi kas man ir bijuši brūk nost akurāt pēc tam kad beigusies garantija - pilnīgi iespējams, ka tas tāds ražotāja mājiens ar mietu, ka jāpērk jauns... tā ka pilnīgi iespējams, ka tā pat nav tava vaina, jo preces mūsdienās netiek ražotas cilvēka mūžam.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.