Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raimonds

+380

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 744 skatījumi

Vai varat ieteikt labu android viedtālruni, kurā var ievietot 3 sim kartes vienlaicīgi?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Plānoju iegādāties android viedtālruni (ar max 5 collu ekrānu), kur var ielikt 3 sim kartes vienlaicīgi un vēl atmiņas karti. "Dummy" telefonu nevēlos. Pagaidām mans favorīts ir Acer Liquid E700 un vēl "metu acis" uz īsti neiznākušā Acer Liquid X2. Esmu izmeklējies pa visu internetu un īsti neesmu atradis nekādu citu labu alternatīvu kā Acer Liquid E700. Varbūt kādam ir bijusi saskare ar šo telefonu?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šo telefonu vari lietot divas stundas aktīvi, bet pēc tam sāks karst baterija, cik zinu nav labi, kad karst baterija. Man nevajadzēja bieži lādēt līdz dienas beigām izturēja. Bet pa nakti lādēju tāpat lai nākošajai dienai būtu baterija pilna.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiks!
Man pašam bija šāds telefons, teikšu godīgi man viņš patīk,jo ir 3 sim kartes + atmiņas karte. Strādā loti izcili. Es toreiz viņu pirku par 1200 latiem, bet tiešam viņš bija šīs naudas vērtīgs. Es Tev saku, ņem tik ciet šo telefonu Acer Liquid E700.

pirms 8 gadiem  

Raimonds, pirms 8 gadiem :

Paldies par atbildi. Gribēju uzznāt vēl kā šim telefonam ar bateriju - vai nekarst, ja lieto aktīvi? un kāda ir baterijas noturība (vai jālādē bieži) pie noslogotas lietošanas?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.