Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 874 skatījumi

Kādēļ telefonā rāda ,ka savienojums ar serveri ir zudis -mēģiniet vēlreiz ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Lieta tāda : var ieiet sociālā vietnē ( Apollo .lv ) ,bet ,,youtube.com,, never vaļā video !!!!!!!!!!!!! Es ar WIFI to mēģināju .Mums mājās ir internets ,tad kāpēc tas nereaģē uz telefonu? Nedēļu atpakaļ viss bija kārtībā .Nesaprotu kas atkal .Telefons rāda ,ka ir savienojies ar mājas internetu .Telefons - Samsung Galaxy Trend / GT-S7560 .

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aldis_ID_lv

+60

 
Tev trāpījies ir Samsung Galaxy Ace II, jeb citur zināms kā Trend. Apgreido Youtube aplikāciju ja tas ir iespējams. Var arī nebūt, jo šim telefonam nāk Android 4.0, tas ir samērā vecs Android, un ja nemaldos, tad no 4.4 versijas pieejama ir jaunākā YouTube aplikācija.

Arī interneta pārlūks kas nāk līdzi šim telefonam ir samērā novecojis, iesaku lejupielādēt Opera Mobile jaunāko versiju, caur to varēsi atvērt principā visu.

pirms 7 gadiem  

Aivars Dembovskis, pirms 7 gadiem :

SVEIKIŅI , ŠODIEN MAN TELEFONĀ IR PROBLĒMA AR DRAIVERI - JĀPARINSTELĒ . NEVARU ATRAST KOPIENĀ TĀDA STILA APRAKSTU .UN VĒL NEVARU PĀRLIKT FOTO , FAILUS U.T.T. UZ SD KARTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KĀ ULIKT TĀ , LAI PIRMS FOTO VAI VIDEO UZŅEMŠANAS VIŅŠ MAN PRASA - KUR SAGLABĀT FAILU ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.