Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 812 skatījumi

labrit man ir jautajums jus jau nezinat kada ir Samsung Sgh-x620 parole un atblokesanas kods???

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

labrit man ir jautajums jus jau nezinat kada ir Samsung Sgh-x620 parole un atblokesanas kods???man pasam pieder samsung sgh-x620 telefons..bet esmu aizmirsis ta atlokesanas kodu un paroli telefons 2005 gada razojums...vakar liku ieksa bites sim karti savu bet vins man uzmet logu ar to kad pieprasa paswordu agrak tas telefons darbojas tikai ar lmt sim kartem man agrak bija okarte tagadeja lmt prieksapmaksas karte..jus nevaretu pateikt kads tam samsungam sgh-x620 ir paswords un atblokesanas kods???paldies jau ieprieks..par jusu palidzibu loti novertesu jusu palidzibu..

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja darbojas ar LMT karti un ieliekot cita operatori karti prasa "paroli", tad telefons ir bloķēts lietošanai tikai šajā tīklā. Principā var doties pie pārdevēja - LMT un prasīt, lai atbloķē.
Citādi atbloķēšanas kodi ir unikāli un tiek ģenerēti pēc telefona IMEI.

pirms 6 gadiem  

Atis Līcītis, pirms 6 gadiem :

izradas kad tas telefons ir davinatais telefons tikai tagad atminos kad vinu man viens radinieks pirms 12 gadiem uz ziemisiem uzdavinaja..un kad davinatam lmt telefonam lmt nevar atbloket visus lv operatorus stulbi iznak nauda veja driz janes uz tuvako telefonu remonta darbnicu pie majam atkal bus nauda pieci vai 10eiro veja..bet tas bus ta verts jo atkal sedet bez sakariem kadu laiku,blavi un pliekani..bet bus labi vai pirma vai pedeja reize bez sakariem ka istam stipra nemejam!!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.