Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1207 skatījumi

Vai ir vērts pirkt ps4?

Sadzīves tehnika un elektronika » Spēļu konsoles

Ļoti vēlos nopirkt ps4, bet nezinu vai ir vērts!!!

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Un kādu atbildi vēlējies saņemt? Visi, kam patīk spēlēt spēles, būtu sajūsmā par Sony PlayStation 4. Savukārt, tie, kas spēles nespēlē, atbildēs, ka EUR 400 ir iespējams iztērēt daudz lietderīgāk un praktiskāk. Ja vecākiem ir daudz naudas un tev ir iegādāts jauns un labs mājas dators, portatīvais dators, printeri, skeneri un kopētāji un cita skolai noderīga tehnika, un ļoti aizrauj spēļu spēlēšana, tad PS4 ir laba izvēle. Es gan saviem bērniem nepirktu, lai labāk iziet vairāk svaigā gaisā bumbu pamētāt vai nodarbojas ar kaut ko lietderīgu, datorspēļu spēlēšana ir tukša laika izšķiešana. Turklāt bojā acis, sprandu, spēļu laikā notiek nekontrolēta čipsu, saldumu rīšana, rezultātā izaug nesportisks, aptaukojies tīnis - potenciālais izsmieklu objekts klasesbiedriem un vienkārši nelaimīgs bērns.

pirms 8 gadiem  

Eriks Bindemanis, pirms 8 gadiem :

Vai un ar ko tas ir ar kautko buutiski labaaks, ja maajaas jau ir peedeejais Sony PlayStation 3 modelis un doma pieaugusajam, kas iipasi neaizraujas ar videospeelju speeleesanu, bet grib iekaartu, lai to vairaak izmantotu Blu-ray disku skatiisanai un varbuut veel kautkam citam, lai neapgruutinaatu sevi un datoru ar datorspeelju instaleesanu ? Vai ir kautkas taads, kaa deelj buutu veerts paardot PS 3, lai nopirktu PS 4 ?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Narvils

0

 

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

skaties pats vai ir verts ,ir sadas nepilnibas sai konsolei parastos muzikas cd nevar atskanot ,ir nepieciesams tv vai datora monitors ar hdmi atblastu jo AV pieslegvietas nav ps4, mans ieteikums ka pilniba pietiek ar ps3 speles pagaidam tas pasas kas uz ps4.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.