Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

OsKaRs LāMs

-670

 
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1704 skatījumi

Help :) Tada lieta,iegadajos Philips Go Gear VIBE MP3/video playeri,piemeram metot ieksha dziesmas video klipu,vins rada no file !

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Help :) Tada lieta,iegadajos Philips Go Gear VIBE MP3/video playeri,piemeram metot ieksha dziesmas video klipu,vins rada no file ! respektibi,cik saprotu ir jamaina video klipa formats ? ja jaa,tad ka to darit ? Paldies :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

1. Uzinstalējam datorā Philips SongBird programmu, (to, kas pašā pleijerī glabājas) ja nepieciešams, ļaujam programmai atjaunināties.
2. Atrodam internetā un uzinstalējam datorā QuickTime Player (lejupielāde ir par velti).
Diemžēl, Philips Songbird nestrādās pilnvērtīgi, ja datorā nebūs Quick Time Player. Tas ir norādīts Philips Songbird palīdzības instrukcijā.
3. Saglabājam datorā nepieciešamos videoklipus (jebkurā formātā, iepriekšēja pārveidošana nav vajadzīga, vienalga- .avi, .3gp, .mpeg4 – nav svarīgi).
4. Atveram Philips Songbird programmu.
5. Pieslēdzam datoram GoGear atskaņotāju
6. Kad Songbird programmā parādās piesēgts Philips GoGear, zem tā izvēlamies ikonu Video, atveras video mape.
7. Ar kursoru ievelkam vajadzīgo video klipu šajā mapē. Parādīsies uzraksts Converting Video To Device, procesa stabiņam aizpildoties, būs uzraksts Transferring Video. Neko neaiztiekam, kad viss video būs pārkonvertēts un nosūtīts uz GoGear atskaņotāju, parādīsies uzraksts OK To

pirms 13 gadiem  

Edmunds Beļevičs, pirms 13 gadiem :

tātad: Ar kursoru ievelkam vajadzīgo video klipu šajā mapē. Parādīsies uzraksts Converting Video To Device, procesa stabiņam aizpildoties, būs uzraksts Transferring Video. Neko neaiztiekam, kad viss video būs pārkonvertēts un nosūtīts uz GoGear atskaņotāju, parādīsies uzraksts OK To Disconnect.
8. Atvienojam GoGear atskaņotāju no datora
9. Philips GoGear atskaņotājā atveram Video mapi un skatamies video :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

† Beāte

+1245

 
No konvertoriem varu ieteikt - ļoti labs - Format Factory. Tev derēs MP3, WMA, BMP un JPEG formāti. Iespējams, arī, ka playerim ir nepieciešams izveidot speciālu video mapīti, lai tas saprastu, kur failu meklēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduards

+6851

 
tas tā arī varētu būt ka neatbalsta video formātu tad tev japskat''as pamācībā kadus formātus tiesi atbalsta tavs mp3 playeris un jasamekle kads video converter kas var konvertēt tadus formātus

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.