Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2911 skatījumi

Kādas tumbas likt pie pastiprinātāja RADIOTEHNIKA U-101 STEREO?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Man ir pastiprinātājs RADIOTEHNIKA U 101 STEREO, kādas tumbas viņam ir vispiemērotākās? Es vēlos oriģinālās RADIOTEHNIKAS tumbas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Āris

+22646

 
Nu vislabāk viņam patiktu S-90 vai S-30.Ar S-30 gan nevarēsi noņemt visu jaudu.Bet šīs abas ir ļoti kvalitatīvas ar pamatīgām filtru sistēmām.Dažreiz šīs tumbas parādās arī SS sludinājumos,ar laiku atradīsi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nominālā izejas jauda pie 4 omiem viņam ir 20 vati uz kanālu. Tātad jebkuras tumbas (vēlams 4 omu, var vairāk, bet nekādā gadījumā mazāk) ar jaudu +/- 20 vati.

Radiotehnikas S-90 tumbām ir 30 vati. Ja gribi tās slēgt, tad dikti skaļi negriez, jo pastiprinātājam slodze būs par lielu. Nu vienkārši negriez līdz klippingam un būs ok. Uzreiz jau nekas nedegs un nesprāgs. :D

pirms 12 gadiem  

Āris, pirms 12 gadiem :

Vispār jau nekas nedegs un nesprāgs,es personīgi šādā komplektācijā šādu sistēmu lietoju kaut kur astoņus gadus.Tas bija sen bet atceros dzīvokļa kaimiņi bija stresā tikko ieslēdzu kaut nelielā skaļumā.Tādus zemos un augstās frekvences reti var dabūt ar tagadējām sistēmām.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu jā, nav jau liela tā atšķirība starp 20 un 30 vatiem. Ja jau negriež tik skaļi, ka tumbas ārdās ārā, tad jau viss arī būs bumbās.

Āris, pirms 12 gadiem :

S-90 tumbām tiešām nominālā jauda ir 30w,maksimālā 90w.Savukārt As-30 maksimālā ir 30w.Savā laikā ja pareizi atceros tās izlaida ar 4omu kā arī 8omu pretestību.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.