Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1704 skatījumi

Kāpēc šad tad resīveris restartējas?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Resīveris Pioneer VSX-422. Pirkts jauns, vēl nemaz 3 mēneši nav pagājuši no pirkuma brīža. Pieslēgts pie datora caur Line ieeju. Pieslēgtā akustika arī Pioneer (jaudai un pretestībai atbilstoša).

Bet lieta tāda, ka pēdējā laikā viņš ir divas reizes restartējies pats no sevis. Izslēdzas, ieslēdzas un skan tālāk. Tai brīdī viņš ir knapi silts, tā kā par pārkaršanu te runas nevar būt. Turklāt, ja vaina būtu karstumā, viņam būtu automātiski jāsamazina skaļums. Tas atkrīt.

Vispār man bieži elektrība raustās (pazūd uz sekundi, piecām). Varbūt tā elektrība uz tik īsu brīdi noraustās, ka viss pārējais iet, bet resīveris restartējas? Kaut gan parasti jau dators ir pirmais, kas izslēdzas.

Pārlasīju visu Troubleshooting sadaļu papīros, bet neko vērā ņemamu tur neatradu.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Pirms tiku līdz trešai rindkopai, tieši par elektrību būtu ieteicis ;) Tas arī šķiet visticamākais. Ja elektrība raustās regulāri, tad mēģini pieslēgt caur izlīdzinošu UPS. Ja tāda nav, gan jau no kāda var uz brīdi aizņemties.

pirms 11 gadiem  

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Tas pasargā no spējiem pārspriegumiem (piem. zibens). Nebūs īstais :) Kaut ko tādu http://www.senetic.lv/product/SUA750IX38 Ir arī lētāki Back-UPS, kas arī izlīdzina spriegumu.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

173,24 Ls. Pats resīveris maksāja drusku zem tās summas. :DDD

Izskatās, ka galīgi nerentabls pasākums. Es no elektrības neko nesaprotu, bet elektrības raustīšanās tak nekaitē pašam aparātam, ne? Varbūt var paciest un iztikt bez tā UPS...

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Oi, tie 173 Ls vēl pie tam bez PVN. :D

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

P.S.: Lētākajiem droši vien tā jauda būs mazāka. Šim tie 500W ir tieši laikā, jo resīveris ēd 415W. Tā kā domāju, ka neko diez ko lētāku un tikpat jaudīgu man neatrast...

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Iesākumā provē aizņemties un, tad redzēsi vai tas maz līdz. Savukārt ieguldījums var arī atmaksāties, ja nekā citādi to elektrības padevi nevari normalizēt. UPSam ik pa pāris gadiem ir jāmaina baterijas, kas ir viņa uzturēšanas izdevumi. Konkrētais APC ir labs, bet nav vienīgais ražotājs, citiem iespējams ir lētāki. Tāpat lētāks ir Back UPS, bet ne visiem ir strāvas izlīdzināšana.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Skaidrs. Paldies!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Nopērc UPS, fantazjor!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.