Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1391 skatījumi

kas ir elektroniskā cigarete

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Māris

+9765

 
Anda,tas ir reālās cigaretes aizstājējs(gari un plaši vari izlasiit internetā),nestāstiišu sīkumos kas,bet noteikti iesaku tev nekādā gadiijumā nedomā pati lietot to surogātu vai arii kādam no ģimenes ieteikt,sabeigsi veseliibu pāris mēnešos, neatgriezeniski un neklausi ja kāds centiisies tev pierādiit cik tur viss ir neitrāli un nekaitiigi

pirms 12 gadiem  

Pāvels, pirms 12 gadiem :

1) Šo komentāru raksta medicīnas eksperts, kas nesen mēģināja noskaidrot, vai pēc košļenes norīšanas jāsauc ātro palīdzību
2) Tu zini kādu cilvēku, kas ar elektroniskajām cigām ir sabeidzis veselību (ar mediķu slēdzienu)?
3) Kur Tu esi dzirdējis muļķības, ka elektroniskā ciga NAV parastās cigas aizstājējs? Vai ir kāds, kas uz to skatoties uzskata, ka tā ir miksera, zobu diega vai matu lakas aizstājējs? Loģiski, ka tā ir cigaretes aizstājējs!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienreiz nopirku vienu tādu mantiņu. Neatceros, kādas firmas, bet maksāja kko ap 20Ls. Biju smagi vīlusies. Sajūta smēķējot - nekādas līdzības ar parastajām cigaretēm. Ļoti viegli pārdozēt nikotīna devu (jo nejūt to nikotīnu), tas var novest pat pie vemšanas (tā sanāca vienam cilvēkam, ko es pazīstu). Varbūt, biju nopirkusi samērā nekvalitatīvu cigareti, bet tādi smuki pabiezi dūmi bija tikai pašā kārtridža sākumā. Pēc pīpēšanas nepatīkama kodīga garša kaklā. Neiesaku.

pirms 12 gadiem  

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Tad tas bija e-health sērijas. Tām kartridži tik tiešām normāli darbojas vien dažus dūmus. Bet par pārdozēšanu - ne velti (normālāko izplatītāju) cigām instrukcijā ir izcelts brīdinājums par to, cik dūmus vienā reizē ievilkt, lai nepārdozētu. Galu galā, vairums cilvēku arī parastās cigas nesmēķē ar ātrumu 15 cigas stundā :)

maris, pirms 10 gadiem :

Aha, tieši tā štruntu lētāko nopirka un tad vaino visus citus tik ne pati sevi, ja LV pirki par 20 Ls tad reālā cena labi ja 8 lati, vienu vārdu sakot lētucis/ kaukāds ķīniešu brīnums, vari kau vai šeit palasīties , http://cigs-e.co.uk/

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Pāvels

+18781

 
Smēķēju elektroniskās cigaretes jau vairākus gadus. Pašlaik izvēlos http://www.airsmoke.lv produkciju (jo viņu veikals ir tuvu darbam).
Elektroniskās cigaretes izmanto šķīduma tvaicēšanai sildelementu un dūmu vietā tiek ieelpots tvaiks. Šķīdums parasti tiek bagātināts ar aromatizētāju un nikotīnu.
Grūti teikt, cik kaitīgas vai nekaitīgas ir elektroniskās cigaretes, tomēr mana veselība pārejot uz tām ir uzlabojusies.
Viena liela elektronisko cigarešu priekšrocība ir iespēja tās smēķēt telpās, jo tās neatstāj smaku un dūmus.
Izvēloties elektronisko cigareti, ļoti iesaku izvairīties no plaši pieejamajām e-health ( http://curryrecipe-jp.net/wp-content/uploads/2012/06/e-health-cigarette.jpg ) un līdzīgām cigaretēm. Tās ir ļoti zemas kvalitātes un ekspluatācijā ļoti dārgi izmaksā + to iztvaicētāji ātri sāk smirdēt, bojājot cigaretes lietošanas prieku. Kopumā ērtākās (un ekspluatācijā daudz lētākās) ir kartomaizeru cigaretes, lai arī kvalitatīvas kartridžu cigaretes dod bagātīgāku tvaiku.

pirms 12 gadiem  

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Ne tikai aprobežots, bet slims un neārtējams, vienlaicīgi arī kaitīgs sabiedrībai.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Tātad smēķējot parastās cigaretes un indējot apkārtējos esmu veselīgs un sabiedrībai nekaitīgs, bet izvēloties risinājumu, kas indē tikai mani, esmu kaitīgs? Pastāsti par to vairāk!

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Tu esi kaitīgs ar savu attieksmi.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Tātad Tu apstiprini, ka attieksme "Labāk mazāk kaitēt apkārtējiem" ir kopumā kaitīga? Tev nešķiet, ka Tu ar savu "Neiesaku elektroniskās cigaretes, labāk smēķē parastās zem mana loga un indē manus bērnus" esi tas, kurš ir kaitīgs ar savu attieksmi?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.