Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Domāju ,ka vajadzētu varēt uztvert Eutelsat.Tikai šķīvis jāpagriež 36 grādi no dienvidu ass uz austrumiem.Ja škīvis ir uz polārās ass tad turpat arī vajadzētu meklēt.Ja nav polārās ass tad jāregulē škīvis arī pa vertikālo assi kamēr kas parādās.Nezinu kāds Tev ir uztvērējs, kā tas meklē un atrod kanālu signālus.
Tāpat nezinu vai Eutelsat raida vertikālā vai horizontālā polaruitātē.
Šādai meklēšanai mans vecais tuneris i r ,laikam, pateicīgāks ,jo tam viss ir ar rokas grozāmām pogām regulējams un maināms.Gan polaritātē,gan skaņas diapazons,gan diapazons.
Ja būtu laiks ,varētu ieslēgt un mēģināt sameklēt to Eutelsat. "Simts gadus" neesmu ar to krāmējies.Šķiet ,ka agrāk Eutelsat varēju uztvert,bet vai tieši šo ?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
4.8 - ir Viasat, 13 - daudz nekodētu kanālu arī krievu Planeta un vēl daži, 19.2 - Astra vari dabūt pirmo formulu. Tiem visiem der universālā galva. No 36 - ir mūs interesējošie krievu kanāli un tur vajag cirkulāro galvu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.