Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nepērc neko un nekad nevienā Ķīnas veikalā. Nu labi, kaut kādus sīkumus, suvenīrus un citus sūdiņus — jā, — bet telefonus, datorus un citu tehniku — aizmirsti. Citādi rezultātā būs «skopais maksā divreiz».

Cenas ir vilinošas, bet tās ir apgriezti proporcionālas kvalitātei.

pirms 12 gadiem  

Cilvēks, pirms 12 gadiem :

Bet pieredze ir kautkāda? Cik palasot reviews, nav slikti. Preces no oriģinālajiem ražotājiem..

krokijs, pirms 12 gadiem :

taisni otrādi domāju, ka tieši tie sīkumi ķīniešiem ir pakaļdarinājumi. Bet vairums elektropreču tiek ražotas ķīnā un viņas stāv visos latvijas elektropreču veikalos ar maziem uzrakstiem uz kastes "made in china"

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Jā, tam gan es piekrītu — tagad pat tādu japāņu frontman-firmu ražojumi kā Pioneer tiek ražoti Ķīnā. Tas ir citādāk. Bet es domāju tieši par visādiem tur iPhone, Blackberry pakaļdarinājumiem utt., kuri maksā dažus desmitus latu un pirmā pusgada laikā saplīst, nerunājot jau par šo preču korpusa un uzbūves kvalitāti.

Man personīgi, par laimi, nekādas pieredzes ar tādiem veikaliem nav, jo, balstoties uz visu, kas ir dzirdēts, es savu naudu tur neatstātu. Tīri personiskais viedoklis.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Tā var būt patiesība???
200Ls maksaa laptops ar i5 un 200gb+ssd... psc

pirms 12 gadiem  

Matīss Pļavenieks, pirms 12 gadiem :

Pats dzīvoju kādu laiku ar ķīniešu smartphone un esmu diezgan apmierināts. šis jautājums vairāk bija domāts tieši par to veikalu (www.hopeshops.com), Jūs viedoklis, vai pieredze.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.