Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1197 skatījumi

ipad3

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Vai IPAD 3 vajag antivirusu programu ja vinsh ir jailbraik ? un vai der piemram kasperski antivirus ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nevajag. Mierīgi var iztikt.

pirms 12 gadiem  

Inese Graubergere, pirms 12 gadiem :

Apple datori un ipad vispār var iztikt bez antivirus programmām. Es piemēram, labi ja reizi gadā pārinstalēju sistēmu tīri profilakses pēc.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Inese, tieši tādas muļķīgas ilūzijas māktu cilvēku dēļ, šajā gadā Apple trojas vīrusi izplatījās mežonīgos ātrumos un tika apkaroti neticami lēni. Atšķirībā no Windows lietotājiem, kas mēdz rūpēties par savu datoru drošību, Apple datoru īpašnieki brīvi ļāva kaitniekiem iegūt savus privātos datus un pelnīt naudu.
Par iOS - cik zināms, tam vienkārši nav antivīrusu risinājumu. Lai arī tam vairākkārt sekmīgi izstrādātas un pat oficiālajā App Store iedabūtas kaitīgās programmas.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Protams, nevar jau teikt, ka vīrusi neeksistē uz iOS, bet tai pat laikā es nezinu un neesmu dzirdējis nevienu reālu gadījumu, kad kāds vīruss apēda planšeti.

Turklāt, vīruss vai nē, pats Apple zog sensitīvus datus, filtrē mail serverus, piekopj atsevišķu nozaru cenzūru un satur apzināti atstātus drošības caurumus. Tai pašā maisā ir Microsoft, Amazon un Google Inc.

Ja drošība ir pirmajā vietā, tad kāpēc iegādāties Apple produkciju kā tādu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.