Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2202 skatījumi

Sveiki. Man ir tads jautajums. Man ir omes sujmasina caika 132m, un es visu sadariju ka vajaga bet man nesujas vina.

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Sveiki. Man ir tads jautajums. Man ir omes sujmasina caika 132m, un es visu sadariju ka vajaga bet man nesujas vinai apaksejais diegs neaizkeras. gramatinja skatos, bet tur neka nau aprakstits par to. varbut kads zina kapec?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Āris

+22646

 
Labi mēģināšu īsi.Atver vāciņu,ar roku griez ratu un skaties uz adatu.Kad adata būs zemā galējā stāvoklī tā uz brīdi it kā apstājas un izveido nelielu CILPU.Un tajā brīdī kuģīša mehanisma asais gals precīzi ieiet šajā cilpā un cilpa apslīd ap kuģīti,un tā bezgalīgi.Svarīgi lai kuģītis,tā virsma un kuģīša ietvars būtu bez skrāpējumiem.Tām būtu jābūt ideāli nopulētām citādi neies cauri.Parasti šīs virsmas sabaksta ar nepareiza garuma adatu vai šujot stingrāk pavelkot materiālu.Svarīgi pareiza adata un vienādi diegi abās vietās.Ļoti svarīgi noregulēt diegu sevišķi apakšā.Kad spolīte ielikta kuģītī un diegs ārpusē,turot aiz diega kuģītim vajadzētu lēnām svērties uz leju.Grūti īsi kaut ko izskaidrot,ja nasanāk,raksti vēl.

pirms 11 gadiem  

Melnais velns, pirms 11 gadiem :

Vai diegu aizķer var redzēt atskrūvējot vāciņu ar divām skrūvēm.Pārejais apraksts vienkārši ideāls.Raksatu tapec ka deguna priekšā stāv Podoļsk 142.principā tāda pat kā Čaika tik divi kloķi vairāk,bet kuģīša mehānismu savulaik pirku jaunu (paredzētu Čaikai)Vairs nelietoju jo dodu priekšroku Veritas

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Atves kuģiša vāciņu un skaties vai kuģitis griežoties ar aso galiņu uzķer diegu ,kas tiek padots uz leju ar adatu.Var būt adata nav īstā vai nejauši otrādi ielikta.

pirms 11 gadiem  

Āris, pirms 11 gadiem :

Gribu piebilst ka šo mašīnu ir vērts savest kārtībā jo tā ir stabila,vienkārša un izgatavota no kārtīga metāla ko nevaru teikt par ķīniešiem ar kuriem pilni veikali.Par veicamo operāciju skaitu nerunāšu,jo visas būtu grūti nosaukt.Ir pat izšūšana ar divām adatām,pogcaurumi ,materiāla malas locīšana ar apšūšanu un daudz kas cits.Tā ka iesaku savest kārtībā,tā vēl pastrādās!Veiksmi!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Zinu gan kas par lietu bet gari jāraksta, ja pareizi atceros šo tēmu jau apskatīju.Tātad parocies atpakaļ vēsturē un atradīsi.

pirms 11 gadiem  

Melnais velns, pirms 11 gadiem :

Egils jau minēja parastākās kļūdas.Kaprīzas viņas ir pec velna.Vai diegu neaizāķē tur jau ir stipri garāka opera(ja ar adatu viss pareizi)Pašai neieteiktu dziļāk līst,jo ja ir lauztas adatas tad diezgan bieži atspolītei atsit spico galiņu un nevar vairs diegu aizāķēt lai apmestu rinķī kuģītim.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.