Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Nglis

+341

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1862 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

vispār jau te jautājums: kāds sakars katla tīrīšanai ar elektrisko boileri? boilera teniem notīrīji uzslāņojumu un pieauga elektrības patēriņš? tur tad atliek tikai mainīt tenu un priecāties ka ūdensvads ir labi "sazemēts" savādāk duša būtu komplektā ar elektromasāžu... visticamāk ka tautas mēlē sakot, tens tagad dod uz "masu"...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Tērēt vairākas reizes vairāk viņš nemaz nevar.Viņš iespējams neslēdzas vispār ārā un tad tērē maksimālo jaudu kāda sildelementam paredzēta.Piemēram ja sildelementam ir 1,5kw jauda tad taču viņš nevar pārvērsties par sildītāju ar 2,5kw jaudu????Pārbaudi vai viņš slēdzas ārā?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kungi man ir jautājums, parskruveju boileri, visas iekšas jaunas sliku, sifons, sildelements, un magnija dzelzs klucis, bet tagad atkal cita problēma, neslēdzas ārā. Elektrolux boileris,uzkarst un nesledzās ārā.. Kas pa vainu var būt?? Jaucot boileri pārgriezu zondes vadu, pēc tam savienoju to atpakaļ, var būt tur tā vaina??

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
varētu būt apaudzis vai pusbeigts sildelements - anods laikam saucas... Kaut gan ja katli tīriji, tad jau pie reizes arī to pārbaudīji...
Moš mazāka temperatūra jāuzregulē?

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Anods nav sildelements ,bet gan tas kas elektrolitiski attīra sildelementu no katlakmens.Tas reakcijas laikā pamazām "noēdas" un ir ik pa brīdim jānomaina uz jaunu.
Nedomāju ,ka elektrības patēriņam 2-3x pieaugot ,pie vainas būs anods.Drīzāk nejauši uzgriezusies aukstāka temperatūra vai arī ar termo regulāciju ir problēmas un sildelements neizslēdzas pie uzstādītās temperatūras.Kādus grādus uzrāda termometrs? Ekonomiskākais ir +/- t 55C.
Vai tik tīrot nav kas sabojāts no termo regulācijas :(

Oto , pirms 11 gadiem :

Pie tam enerģijas nezūdamības likums nosaka, ka enerģija nevar nekur pazust. Apaudzis sildelements netērē vairāk strāvas, vien lēnāk katls uzsilst, nekur citur tam siltumam nav kur izkūpēt.

adolfs, pirms 11 gadiem :

vot kaukā šaubos Oto,
piemēram: atkaļķojot (ar atšķaidītu etiķi) savu el.tējnieku, ūdens uzvārīšanās laiks (elektrības patēriņa laiks) krietni saruka, tad, domāju, varbūt tas līdz ar to tapis arī ekonomiskāks?
(cita starpā, pats patīkamākais - tas tagadiņās uzvāra ūdeni bez tās baisās šņākšanas).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.