Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+20

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1220 skatījumi

Labdien! Mājās jāuzstāda slēdži kas atslēdz atsevišķas telpas, bet nesaprotu kādus sledzus izvīlēties.

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Cik man zināms parasti slēdzi neder, vajag ko līdzīgu šiem http://www.salidzini.lv/search.php?q=elektro+autom%C4%81ti , bet šie ir kaut kādi automāti, vispār kas tie tādi ir? Man vajag parastus manuāli izsedzamos, bet ne tos kas stāv izstabā uz sienas. Lūdzu kāds var kaut ko ieteikt!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Palasot izskatās, ka pieredze nav pietiekoša. Kas vēl var būt līdzīgs automātslēdzim, ja ne pats automātslēdzis. Vēl vari izmantot drošinātājus. Automātslēdža nominālo strāvu izvēlas atkarībā no slodzes un kabeļa šķērsgriezuma. Ja uzliksi iepriekš minēto 16A aut slēdzi 0,75mm2 kabelim, tad pie noteiktas slodzes vari aizkurināt māju. Vēl aut slēdža izvēle ir atkarīga no 1f īsslēguma strāvas kabeļa galā, jo pie noteikta garuma tavs izvēlētais 16A automātslēdzis nereaģēs uz īsslēgumu, kas arī var beigties ar ugunsgrēku.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pareizākais ir paketslēdži. Būtu jāsāk ar telpu plānu un elektrības vadu shēmu. Ja nav atsevišķa līnija ar slēdzi nebūs līdzēts. Bez pieredzes un zināšnām pašam labāk nesākt, vai mazums deg no elektrības.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Plāna nav, bet ir visi vadi no galvas zināmi, pieredze ir, bet neskaidrība ar slēdža izvēli (pirmā reize). Par Voltiem un ampēriem tas vis ir labi zināms. Paketslēdži man nederēs. Vajag ko līdzīgu jau aprakstā minētam slēdzim.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Tev vajadzīgi atbilstošas amperāžas automāti (vismaz 16A uz zonu). Bet silts ieteikums - ja tu uzdod šādus jautājumus, labāk tiešām nolīgsti kādu elektriķi, lai šo lietu sakārto - tā nav tā lieta, ar ko pašam ākstīties.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.