Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ināra Laizāne

+1797

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 929 skatījumi

Rūteris !

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Radusies vajadzība pēc rūtera; diemžēl nav saprašanas, kādu- kuru no daudzajiem piedāvājumā esošajiem izvēlēties. Kādas kvalitātes svarīgas? Ir tā, ka pirms vairākiem gadiem, uzsākot attiecības ar internetnodrošinātājfirmu, viņi ērtībai ieteica- pārdeva rūteri,( maksāja apm.20 Ls), kas kalpoja kādas pāris nedēļas vien. Firmas meistars atnāca pāris reižu, raustīja plecus, ko nebūt tur paķimerējās, bet rūteris noplīsa atkal un atkal. Nu, lai dabūtu internetu, bija jāpāriet neērto uz stacionārā datora variantu- ar vada pieslēgšanu klēpjdatoram. Ķēpīgi. Bet tagad mums mājā divi datori, un rūteris ir laikam vienīgā izeja, lai varētu strādāt abi? Kādu tieši lai iegādājos? Nav vēlēšanās izdot lieku naudu, gribētu lētāko piemēroto...? Vai kāds varētu dot padomu?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pirms gadiem 5 nopirku D-link wireles rūteri.Kalpo nevainojami.Na gadās elektrības piegādes pārtraukumi un pazūd internets - uz dažām sekundēm atvienoju rūterim strāvas vadu un atkal pievienoju ,lai tas restartējas.
http://www.tehnoland.lv/lv/d-link-dir-300-a-108517
Par darbības ātrumu un rādiusu vajag paprasīt veikalā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Saplīst var jebkurš arī tai pašā dienā kad iegādāts, bet ir taču garantija - lai nāk un maina, ja paši ieteica. Ja problēmas ar elektrību, tas īpaši bieži gadās.
Parastam lietotājam bez papildprasībām nekādas īpašas starpības nav, kaut vai lētāko no tiem, kam smukāka krāsa. Pirkt gan vajag tur, kur visērtāk pēc tam atpakaļ aiznest samainīt un saglabāt čeku.

Rūteris nav vienīgā izeja, tas jāskatās no konkrētās situācijas, bet citas tiīkla iekārtas tagad tāpat nav būtiski lētākas.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.