Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Majors yo

+1140

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1445 skatījumi

Inventora tipa pusautomāts

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Sveiki!
Gribēju jautāt, vai tā ir taisnība, ka inventora tipa pusautomāts, kurš darbojas uz 220V metinās tikpat labi, kā pusautomāts kurš darbojās un 3fāzu transfortmātoru 380v?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Kad pirms pāris gadiem biju līdzīgas izvēles priekšā, tomēr izvēlējos 3fāzīgo TelWin 183/2.Vairs īsti neatceros ,kas pie inventora tipa metināmajiem man radīja šaubas, bet laikam nospriedu ,ka transformātoram var vairāk uzticēties kā elektronikai :) Esmu ļoti apmierināts.Nav problēmu metināt mašinas plānos bleķus un arī 5mm biezus dzelžus.Sakausē ideāli.
Vienīgais trūkums ir svars, bet man nekur tas nav jāvadā un ja gadījumā vajag, tad ielieku busā un aizvedu.Jāsaka ,ka ar lielo ogļskābes balonu ir vairāk problēmu.

pirms 10 gadiem  

Majors yo, pirms 10 gadiem :

Un piemeram ar šo aparatu cik ilgi var metinat bez partraukuma ar max stravu?

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Esmu strādājis no rīta līdz vēlam vakaram , bet tas nenozīmē metināt bez pārtraukuma .Ir pārtraukami , kamēr pieliek detaļu pie detaļas , nolīmeņo , paceļ, noliek utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

janis

+153

 
invertora labaks. Nebus elektribas un jaudas zuduma nedzisi majas spuldzes. Nezsistis ara korki. Tam transforamtoram ir lieli energijas zudumi. Var metinat ar mainstarvu vai lidzstravu ir tada ari atskiriba labak metinas ar lidzstravu. Ir tadi transforamtori ar magnetisko shuntu nezinu cik efktivi. Invertera labaks tapec ka augstfrekfenci iegust lielaku jaudu mazaks svars ir savi minusi var radit radiotraucejumus bet ja tas ir kvalitativi izgatavots un dargs tad ok viss. Parastajiem ir tikai pliks tarnsforamtors un taisngriezis vai tikai tarfs un magnetiskais shunts.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Nekādas lampas man mājā neraustās un TV neiespaido.Tas mans metināmais TelWin 183/2 Turbo mājas apstākļiem ir vairāk kā pietiekams. Tādēļ jau ņēmu 3fāzīgo ,lai vienmērīgi sadalītu slodzi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Laikam jau visi Mison gāzu maisījumi ir arī krietni dārgāki par CO un tā kā Mison balonu ir iespējams tikai īrēt no AGA , bet metināšana mājas apstākļos nav katru dienu, tad iznāk maksāt un maksāt , bet pielietojuma nav.
Ar CO ir nedaudz vieglāk - iespējams savu balonu joprojām var kādā firmā apmainīt pret pilnu un turēt mājā īri nemaksājot.Kad vajag pametina un kad nevajag ,lai stāv.
Es jau vienu brīdi īrēju AGAs Argona balonu - manā gadījumā neatmaksājās.Atdevu atpakaļ puslietotu.

pirms 10 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 10 gadiem :

Biju manījis ar citām firmām argona maisījumus.Dārgāk sanāk gan.Metinot ar co nav iespējams dabūt strūklmetinājumu un pilienveda metinājumu,tikai īsslēguma.Vēl variants ir ar pulverdrāti bet tas ir stipri dārgi un arī tad jāzin pulvera sastāvs,ar pulvereni viegli metināt jebkādā stāvoklī pat griestu šuves.Iepriekš piemirsu uzrakstīt ka invertora tipa pusautomātam ir viens pamatīgs mīnus-jāsarga no mitruma un aprasošanas jo var sanākt pamatīgs blīkšķis-rezultāts nereti ka nav vairs iekšā ko sarem

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+119

 
Jā tā ir taisnība.ir tikai dzžas nianses,vai metini ar co vai misonu,tur gan ir liela atšķirība un kvalitāte pavisam cita.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.