Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varbūt kāds kaimiņš ieslēdza caurplūdes ūdens sildītāju vai kādu ļoti jaudīgu elektrības patērētāju un pievienojot tam vēl Tavu elektrisko plīti ,kas arī ir "smagsvars" ,protams ,ka lampiņai "ēdamā " par maz.
Līdzīgi kā ar ūdeni - kamēr Tu viens laisti dārzu spiediens ir pietiekams, bet līdz ko to pašu dara visi Tavi kaimiņi, var gadīties ,ka Tev nepietiek vspār.Lielā mērā tas ir atkarīgs no caurules šķērsgriezuma un elektrībai līdzīgi.

pirms 9 gadiem  

Miks Miķelsons, pirms 9 gadiem :

paldies, ap vieniem elektrība pazuda pavisam un kad ieslēdzās bija ok :)

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Nu tad būs bijusi kāda avārīja uz līnijas :)

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

...vai vaļīgi kontakti sadales kārbā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Domāju ka tev prātīgāk būtu atsaukt kādu elektriķi,lai iziet cauri visai elektroinstalācijai.Ja vēl vecie vadi no padomju mantojuma,vai kāds vadus licis ar līkām rokām,visticamāk kaut kas iet uz īso.Vai arī rodas kāda strāvas noplūde,dēļ tiem pašiem nepareizi savilktajiem vadiem.Es neesmu nekāds elektriķis,bet tur bija speciāli drošinātāji.
Lai elektriķis pamēra,cik liels spriegums pienāk pie patērētājiem.Ja tā ir Latvenergo vaina ka viņi nav nodrošinājuši vajadzīgo elektrības spriegumu,vari rakstīt prasību to nodrošināt,vai arī ja tas nav iespējams tad samazināt maksu par elektrību.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.