Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1408 skatījumi

Elektroniskās cigaretes iegāde internetā?!

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

No tuviniekiem dzirdēju, ka nevar pasūtīt Elektronisko cigareti un tās atribūtus. Vai to nosaka kāds likums vai tas ir tāds mīts. Runa konkrēti iet par aliexpress, aliaba utt, kur paciņa atnāk uz pastu, un sen esmu pilngadīgs. viņi jau nespēs pārbaudīt, kaasir paciņā, lai zinātu vai jāprasa dokumenti. Doma ir skatīties modus un tanciņus, bet vaivar ko citu arī, piemēram stieples, pudelītes utt. Kā tas notiek?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
"Tabakas izstrādājumus, elektroniskās cigaretes un uzpildes flakonus aizliegts pārdot un iegādāties ar distances līguma palīdzību, tajā skaitā ārpus Eiropas Savienības dalībvalsts vai Eiropas Ekonomikas zonas valsts teritorijas."

pirms 6 gadiem  

JanKa, pirms 6 gadiem :

Pārbaudīt viņi spēj, ja nu izdomā riskēt tad sods ir šāds: "Par tabakas izstrādājumu, elektronisko cigarešu un to uzpildes flakonu pārdošanu vai iegādāšanos ar distances līguma palīdzību —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no septiņiem līdz divsimt desmit euro,"

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jā, diemžēl muitā spēj gan kaut kādā veidā noteikt paciņu saturu un domāju, ka pat veiksmīgi kaut kādā veidā pasūtot no pasaulslavenā Aliexpress.com, Ebay.com, tieši tām tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Kā tad tiek konfiscētas, piemēram, pasūtīti slavenu zīmolu somu pakaļdarinājumi un viltoti tualetes ūdeņi, smaržas, kuri arī tiek sūtīti ar pasta starniecību.. ?!

pirms 6 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 6 gadiem :

un sūtījumam uzliek vēl muitu, ja ķīnietis pēc tava lūguma uz paciņas ir uzrakstījis divu dolāru vērtību... žēl tik to ļautiņu, kuri uz sūtījuma paciņas redz daudz svītriņu un apakšā vēl ciparu rindiņu un nespēj iedomāties, kas tas par dekoratīvo elementu... vai nebūtu tomēr laiks ieslēgt smadzenes?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Поштучно, увы, купить нельзя. Зато знаю, где они продаются оптом - на сайте Pro Vape SIA. Там можно купить безникотиновые электронные сигареты Salt Switch Zero - https://pro-vape.eu/ru/salt-switch-zero/ . Также на сайте доступны для оптовой покупки: одноразовые электронные сигареты Salt Switch, никотиновые подушечки, жидкости для вейпа, и всё для самозамеса.

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Janis Janis

+3698

 
Vakar atnāca el. cigarete no Kanādas, pirkta ebay. Saņēmu Norvēģijā. EEZ dalībvalsts. Neskatoties uz stingro likumu ievērošanu šajā valstī, viss kārtībā. P.S. Norvēģijā atļauts tirgot e-šķidrumus tikai ar 0% nikotīna saturu.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.