Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zane

+30

 
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 1099 skatījumi

Par portatīvo datoru

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Gribēju uzzināt Jūsu domas (cerams, ne pārāk kritiskās) par portatīvo datoru Lenovo IdeaPad 320-15AST (80XV010HPB). Pašas jaunākās spēles spēlēt nav aktuāli, vairāk mācībām un filmu apskatei. Zinu, lēts, bet interesē ,piemēram, tas, vai tiešām ir labāk, ja batereja datoram ir noņemama, kā šeit -iebūvētā? vienkārši gribēju zināt, vai dators normāls un dēļ baterejas normāli kalpojošs? mans iepriekšējais tur 8 gadus, vēl joprojām tur. Un vel jautājums, ja notiek kautkas ar iebūvēto batereju, tad izmantojot elektrības vadu ,ko pievieno, dators darbosies? Atvainojos, ja jautājumi muļķīgi, neesmu datoru eksperte. Paldies,ceru uz Jūsu padomiem, informāciju.

Pirms 5 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja par tieši tādu summu, es ņemtu ar SSD disku, piemēram Lenovo V130-15 SSD Celeron (81HL0025MH), monitora izšķirtspēja gan tam nav FullHD. Tas ka baterija nav izņemama neko daudz nemaina. 8 gadi ir daudz, tev paveicies, datori gan morāli noveco ātrāk, gan fiziski noplīst 2-3gadu laikā.

pirms 5 gadiem  

Zane, pirms 5 gadiem :

Paldies ,par komentāru! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.