Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1826 skatījumi

Vai no antenas ir atkarīga DTV attēla kvalitāte?Nomainot antenu tā varētu uzlaboties? Vai tur tikai darbojas "1" un "0" princips?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Vai no antenas ir atkarīga DTV attēla kvalitāte?Nomainot antenu tā varētu uzlaboties? Vai tur tikai darbojas "1" un "0" princips? Uz mazā 51 cm TV rāda ideāli, bet uz lielā Samsung LCD 40" galīgi miglaini! Dzīvoju Jelgavā un lietoju parasto tirgus antenu pa 5 Ls.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Digitālā televīzija pie vāja signāla paliek "klučaina", raustās un iestrēgst. Toties nekāds graugainums, "sniedziņš" un ēnas kā analogajai gan nav redzamas. Iespējams, ka miglainuma problēma ir apstāklī, ka standarta PAL TV ir tikai 768x576 pikseļi. Ja tas ir kautkāds HD TV, tad tā displejam ir krietni lielāka izšķirtspēja ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
DVB - T antena no analogās antenas ne ar ko neatšķiras. Vajag platjoslu decimetru diapazona antenu,. No 21-69 kanālam

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Kalniņš

+460

 
Tur darbojas 0 un 1 princips, tieši tādēļ to sauc par digitālu signālu. Bet vai antena saņem visus 0 un visu 1 ir cits jautājums, tomēr manuprāt šeit vairāk ir pikseļu jautājums. Tas ir - Cik kvalitatīvs ir pats LCD ekrāns un cik pikseļu attēlu tu saņem. Mazu piksēļu attēls lielā izšķirtspējā būs neass.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varetu gan mainities noperc tachu kabelteleviziju tikai 3 ls menesi so lame^^
man ari bija ta pati problema ar plazminieku karoche kad bija parasta antene graudaini taka speletu uz sega kompi nomainiju uz digitalo vienkarsi idealjnjiks :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.