Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+256

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2457 skatījumi

Dekoderis ar ierakstīšanas funkcijām.

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Cik zinu šī ierakstīšanas funkcija ir Viasat un Lattelecom, bet vai es varu nopirkt savu dekoderi un ierakstīt?Vrb iesakat kādu, kuram būtu hdmi un arī ierakstīšanas funkcijas...

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Lattelecom nav ierakstīšanas funkcija. Tas ir mārketinga triks, uz kuru arī es uzķēros. Nenosodu, bet, ja zinātu, ka tās ir muļķības, nebūtu ņēmis. Konkrētu modeli nepateikšu, bet skaties kritiski, lai netiec apšmaukts. Ļoti daudzi, kas piedāvā ierakstīšanas iespēju, faktiski MELO. Tai skaitā Lattelecom (tev nav ieraksta izmantošanas iespējas un tikai nedēļu vari to izmantot), Philips (tikai no tā paša televizora atskaņot var) un daudzi citi.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Manam draugam ir Lattelecom, bet viņš var ierakst;it(Saglabāt) filmas un pēc pāris dienām skatīties... Būs lkm vien jāņem Viasat, vai jāatrod kāds cits.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tā iespēja tikai tiek saukta par ierakstu. Faktiski tur nekā radniecīga ar ierakstu nav. Vienkārši tu atzīmē viņu datubāzē, kādu video gabalu tu kādas dienas vēlāk drīkstēsi skatīties. Paiet tas laiks un ķuķū, nekāda ieraksta nav. Pie tam vēl, ar ierakstītu video var ko pasākt, te neko nevar.

Āris, pirms 11 gadiem :

Te tika jautāts par ieraksta iespēju,par to arī atbildēju.Tikai šķiet daži domā kaut ko par interaktīvo TV,tad sauksim lietas īstajos vārdos!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Protams ka vari pirkt dekoderi ar ieraksta funkciju,jo lielākai daļai šī iespēja ir.Tos vari brīvi nopirkt elektronikas veikalos.Es šeit nerunāju par Digo un laikam Staar kurus Lattelekom savulaik bija nocenotus iepircis un pārdeva kā augstākās kvalitātes preci.Ir tāds Jakobson HD,bet mīnuss ir ka tas atpazīst tikai savu ierakstīto.Tagad lietoju SELTEKA HD kura ņem pretī dažādus formātus,tātad vari ierakstīt no datora un atskaņot uz TV caur SELTEKU.Vari ierakstīt no virszemes tv kanāliem.Tas īsi jo iespējas tam ir dažādas.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Ja Tev ir krutāks TV tad paskaties šeit :
http://skatiestv.blogspot.com/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Un kā ir ar šo dekoderi:http://pult.lv/product/digiline-t4201-dvb-t/

Tur ir rakstīts, kad var ierakstīt ar ārējiem USB diskus (rakstīt uz pogas, taimeris taymshift), mediju atskaņotājs.Tas nozīmē, kad nevar ierakstīt dekoderī?!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.