Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1442 skatījumi

ALL SHARE. Samsung smart tv, caur all share programmu nevar skatiities mkv kvalitaates filmas?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Varbūt ir kāda alternatīva šai programmai, vai kāds cits risinājums kā panākt savu? Par to ka mkv kvalitātes filmas var skatīties caur flashu ir zināmsVarbūt ir kāda alternatīva šai programmai, vai kāds cits risinājums kā panākt savu? Par to ka mkv kvalitātes filmas var skatīties caur flashu ir zināms.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es arī aplauzos, kad nopirku Samsung 7-tās sērijas tv un izrādījās, ka mkv netiek atskaņoti. Izraku visu internetu, izmēģināju visādos veidos pārsaukt failus, bet tas nedarbojās (kas principā nebūtu risinājums, jo gribas tak "nokačāt un skatīties" :)) ). Laimīgā kārtā nesen tam uzradās ideāls risinājums Plex veidolā. Uz datora uzstādi Plex, tur nošārē visas mapes, kur ir tavi video un seriāli, uz TV uzinstalē Plex un skaties savus mkv. Patīk, ka bez īpašām problēmām visām filmām un seriāliem piemeklē posterus, sēriju aprakstus utt., atzīmē noskatītās sērijas. Pie 3D filmām sākumā liekas, ka nedarbojas iespēja pārslēgt 3D, bet palasi Plex samsung veltītajā forumā, tur ir norādīts kādai burut kombinācijai jābūt faila nosaukumā, lai Plex atpazītu, kāds tieši 3D tas ir.
http://www.plexapp.com/

PS
Ja datoru lietot nav iespējams, tad gan šis neatrisina mkv nerādīšanu. :(

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
mkv ir tikai konteiners, kas var sevī turēt dažnedažādus formātus. Pamēģini pārsaukt failus par .avi un tad skatīties uz televizora.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-6290

 
Visdrīzāk nepietiek jauda procesoram. Nau jau tai teļukā nekāda dualcore, bet gan kāds pavecs mipsel, ARMs, nez...
A nah vajag tos mkv? Kapēc nevar skatīties kādu mazāk prasīgu formātu? Kapēc nevar paņemt normālu prastu teļuku un pielikt viņam intel Atom māteni uz kuras griežās XBMC ?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.