Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Cilvēks

+3646

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1181 skatījumi

tv problēmas

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Labdien, man ir 32 collu samsung lcd televīzors. Par visu tā kalpošanas laiku (pāris gadi) nav bijis nekādu sūdzību, gļuku. Tad nu lūk, pāris dienas atpakaļ pieslēdzu televizoram ps3 konsoli, aizmigu pie tās, un no rīta uz televizora palika vāji, bet neizdzīstoši vārdi, kuri bija uzrakstīti, kad bija spēlei pauze, respektīvi viena bilde dega stundas 4-5. Tad nu lūk, kas varētu būt par vainu? Esmu izslēdzis tv uz visu dienu ar domu, ka atdzisīs un vairs neparādīsies, citu hdmi vadu pielicis biju , bet nekā. Piem. uz balta vai melna fona nav redzami tie vārdi, bet ir krāsas uz kurām acīs metās.
Ko darīt, ir vērts pie meistara nest?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Tā ir tā saucāmā attēla "iedegšana". Varētu pāriet pati par sevi kādu laiku skatoties normālu mainīgu attēlu, ja nepāries pilnībā tad mazināsies. Ir atrodami attēli, kurus palaižot ekrāna ilgāku laiku arī tiek mazinātas iedegšanas pazīmes.
Angliski varēsi atrast pēc "lcd burn in fix"

pirms 9 gadiem  

Cilvēks, pirms 9 gadiem :

Paldies, paskatīšos obligāti!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jebkurā gadijumā ar pikseļiem nav joka lieta. Var pēc šī visa viņi izdegt un rādīsies svītras lcd televizorā. Labāk aiznest pie speciālista vai pasaukt mājās.

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Kāpēc lai izdegtu un rastos svītras?
Un ko "speciālists" noskaitīs buramvārdus par 50EUR un viss būs labi? :D

DINĀRS Andersons., pirms 9 gadiem :

Tā ir bijis ar iphone. Iesprūda pikseļi un pēctam izdega. Palika displejā svītriņa ar pixeļiem krāsainiem kuri pazuda tikai pēc remonta un jauna lcd displeja.

JanKa, pirms 9 gadiem :

Brāķis ir cits stāsts.Tavie defektiem nav saistība ar ilgstošu viena attēla rādīšanu. Un kā pats saki, tos jau varēja "izlabot" tikai nomainot displeju. Vecaa 32" collu TV gadījumā tas nozīmētu, ka izdevīgāk citu TV pirkt. Bet vēlreiz, tas ir cits stāsts un situācija.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es varbuut mameeghinaatu uz tv ekraana dabuut pilniigi melnu bildi un lai tas tv kaadu diennakti taadu arii raada-mosh paliidzees. Atraksties, ja paliidzeeja:)

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Runā, ka balta labāk strādā.

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

sk:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.