Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

DKrilova

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1009 skatījumi

Satelīta uztvērējs

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Sveiki!
Vajadzīgi ieteikumi satelīta uztvērēja izvēlei. Nav vajadzīgs nedz LAN, nedz WIFI vai vēl kādas baigās ekstras, jo prioritāte - nomainīt veco "tūnerīti" pret kaut ko jaunāku un tādu, kas "ķertu" nedaudz vairāk kanālu. :D Principā ir vajadzīgs kaut kas vienkāršs un labs.
Vecais uztvērējs gan ir opis un jau tiešām ļoti ilgi kalpo, gribētos vecākiem sagādāt prieku un uzdāvināt Ziemassvētkos jaunu uztvērēju, lai vienam tiek vēsturiskie kanāli, bet otram pavairāk melodrāmu brīvdienās :)
paldies jau iepriekš :)

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+4765

 
Pareizi vien jau dari ka nomaini uz jaunākas paaudzes uztvērēju jo pašlaik gandrīz visi transponderi ir pieejami tikai mpg4 nevis mpg2 formātā.Es ieteiktu OPENBOX S2HD,samērā nedārgs ar daudzām iespējām,ērts lietošanā,ietilpīga iekšējā atmiņa,spēcīgs procesors,ir arī ieraksta funkcija.Es pats viņu lietoju jau kādus divus gadus un nav pievīlis.Cena ir 55 līdz 60 eur.Ja jau ir vairāki šķīvji un galvas tad iespēju daudz.Viens no labākajiem satelītiem uzskatu ir ABS2,tur var dabūt kādus trīsdesmit labākos Krievijas un Eiropas kanālus,Tas īsi,lai veicas ar aparāta iegādi!

pirms 8 gadiem  

Āris, pirms 8 gadiem :

Gribu piebilst ja orientējam šķīvi uz ABS2,tad diametram jābūt ne mazāk kā 1m.To jau var redzēt arī pēc pārklājuma kartes.

JanKa, pirms 8 gadiem :

Un kā viņa šos kanālus atkodēs? :> Cilvēkam kurš zinās kā uzgriezt antenu pareizā virzienā un kur šāres dabūt, jautājumi par uztvērēju maiņu nerastos. Jautātāja to nez vai zinās un darīs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+4765

 
Vispār jau diezgan ir to kanālu kuri nav pat jāatkodē:NTV+3,NTV+4,TNT,MIR,MIR+3,MIR-H D,U,MIR-24,Zvezda,R-1,Europa plus,Podmoskovje- HD un vēl daudz citu.Tie gan uz ABS2.
Bet uztvert no Hodbirda un Astras(Siriusa4,8) ir pavisam vienkārši.Var arī dažreiz ielūkoties
Sat-Digest lapā lai atrastu no jauna pievienotos kanālus,arī brīvos.Tā ka uz priekšu!

pirms 8 gadiem  

DKrilova, pirms 8 gadiem :

man jau galvenais atrast jaunu uztvērēju. Atkodēšanai mums ir pazīstams meistars :) bet Hodbird un Astra ir pazīstami, vecais uztvērējs tos uztvēra. Tā, ka domāju mums antenas ir pagrieztas uz pareizo pusi :D Bet ja nu kas, meistaru varēs izsaukt :)
liels paldies par uztvērēja ieteikumu, laikam to arī pirkšu :) (hug)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Tas nebūs tik vienkārši, parasti uztvērējs uztver un rāda visus kanālus, kas ir pieejami uz konkrētā satelīta vai satelītiem. Tos ko nerāda ir maksas kanālu, lai varētu skatīties, jāmaksā abonēšanas maksu vai nu satelītu operatoriem vai "pirātiem".
Var, protams, mēģināt noķert kādus papildus kanālus no citiem satelītiem, bet tad visticamāk būs vajadzīgas papildus galvas, antenas maiņa vai pat papildus antena.

pirms 8 gadiem  

DKrilova, pirms 8 gadiem :

Papildus "galvas" jau ir. Satelītantenas ir divas. Gribās vnk jaudīgāku/jaunāku uztvērēju, jo vecais ir dinozauriņš :D

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

Atkarīgs arī no televizora un interneta ātruma. Ja tas ir, internetā nekodētu kanālu pietiekami. Kad noskrienās interese, parasti apritē paliek līdz pieciem kanāliem.
Iebrauc veikalā ēkā no Sporta akadēmijas uz centra pusi trešā stāvā. Viņi piegādā arī Latvijas veikaliem.

DKrilova, pirms 8 gadiem :

televizors ir labs, bet ar internetu laukos, kur dzīvo vecāki ir švaķi, nav jau pilsētu optiskais :D Tele2 ar pārklājumu nav tā, kā viņi stāsta reklāmās :D
paldies, es laikam to Openboxu ņemšu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.