Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Rakstīt ar planšeti ir neiespējami. Kur nu vēl kursa darbu. Tas skan smieklīgi kaut vai tikai tāpēc, ka tas ir fiziski neiespējami. Tā būtu naturāla elle ar kaut kādu planšeti uzrakstīt kursa darbu.

Planšete ir tāda ierīce, kas lieliski der tādiem darbiem, kuros lietotājs saņem informāciju. Piemēram, sēdēt internetā un lasīt ziņas. Lasīt PDF, izmantot kalkulatoru, skatīties laika apstākļus, klausīties mūziku un skatīties video, utt.

Taču jebkurš darbs, kurš saistās ar datu ievadi (it sevišķi relatīvi lielos apjomos), nevis saņemšanu, uz planšetes ir neiespējams. Kursa darbu uzrakstīt uz tačskrīna ir tik pat kaitinoši un grūti, kā mēģināt nosist mušu ar mēli. Tāpat arī pamēģini, piemēram, daudz maz normālā līmenī apstrādāt kādu fotogrāfiju uz planšetes (kaut ko izgriezt, iezīmēt sarežģītu formu, utt.) - ātrāk nomirsi, nekā to izdarīsi.

Īsumā sakot: ja gribi paveikt reālu darbu, ņem portatīvo.
Avots: no pieredzes.

pirms 12 gadiem  

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Uzliec normālu klavieres softu, piekonfigurē savam tempam un stilam un pamēģini vēlreiz. Es esmu gana pamatīgus rakstu darbus uz planšetes sarakstījis, un varu teikt, ka rakstīt var labi, ērti un ātri. Protams, ja vien nemēģini to darīt ar Samsung stock parodiju par klavieri.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Personīgi man tas klavieres softs neko neizsaka. Es nevaru normālā ātrumā padrukāt, ja man nav fiziska klaviatūra, kad es reāli jūtu katru taustiņu. Esmu planšetei uzlicis arī vibrāciju, spiežot taustiņus. Tas palīdz, bet tomēr tas nesastāda pat sūda 10% no tā ātruma, kādā es drukātu uz fiziskas klavas.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Bet es vēlreiz gribu uzsvērt: viss, ko rakstīju, ir no *manas* pieredzes. Tava un citu cilvēku pieredze var atšķirties. Nesaku, ka tā, kā ir man, būs arī visiem pārējiem.

Ingus Rūķis, pirms 12 gadiem :

Pilnīgi pievienojos par personīgo pieredzi. Planšetes nav domātas satura radīšanai, bet tikai patērēšanai. Nu nevar touchscreen aizstāt fizisku pogas nospiedienu. Ar planšeti var parakstīt 2-3 teikumus, bet ne vienu vai divas A4 lapas, nemaz nerunājot par kursa darbiem. Esmu mēģinājis rakstīt bloga ierakstus uz iPad. Pilnīgs bezceris.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Letak un daudz labak,izdevigak un ertak bus nopirkt 10 colligo portativo un letak arii

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Rakstīšanai vēl jā, taču dokumentu noformēt atbilstoši visām prasībām gan neizdosies.

pirms 12 gadiem  

Ingus Rūķis, pirms 12 gadiem :

Tikpat labi varētu rakstīt arī ar mobilo telefonu.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Tā gluži nav. Piemēram 10.1 tabam klaviere ir tik pat liela, kā vidusmēra netbukam. Un arī drukāt uz tās ir tika pat ērti un ātri.

Ingus Rūķis, pirms 12 gadiem :

Nemāni cilvēkus. Uz touchscreen nav iespējams parakstīt saprātīgā ātrumā, jo pirksti nejūt pogu nospiedienus, kas ir ļoti svarīgi rakstīšanas ātrumam. Tas pats fakts ar F un J taustiņiem, uz kuriem normālām klaviatūrām ir speciāli izcilnīši, lai rakstīt varētu neskatoties uz klaviatūru un rokas vienmēr zinātu, kur tās atrodas..

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Es nemānu cilvēku. Es saku faktu. Esmu nelielus ~500 vārdu doķus uz planšetes rakstījis. Ja to normāli novieto un lieto normālu klavieres softu, ir gana OK. Nav tik labi, kā ar reālu klavieri, bet ir gana OK. Runājot par reālām klavierēm, ir jau arī adoni. Piemēram http://www.dealextreme.com/p/78-key-rechargeable-wireless-bluetooth-keyboard-pu-leather-case-for-samsung-galaxy-tab-10-1-black-93413?item=2
Vakar ar tādu paspēlējos - ir gana OK, ja tiešām vajag fizisku klavu.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Tik tā, lai būtu pavisam labi, vajag pilna izmēra klavieri un peli jūgt klāt :>

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.