Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar diviem autobusiem vielaicīgi neaizbrauksiet! Ja bērns ir saņēmis atbrīvojumu no eksāmena un tas ir iesniegts skolas vadībai, tad eksāmenu kārtot nedrīkst. Atbrīvojums no eksāmena nekādā gadījumā nepiešķir bērnam kādas privilēģijas un priekšrocības, tas drīzāk ir pamatīgs mīnuss bērna turpmākai karjerai, jo, nekārtojot eksāmenu savā skolā, kur to nokārtot ir vienkāršāk, jo palīdz skolas sienas, ierastā vide, utt., tad eksāmenu būs jākārto stājoties augstskolā vai citā mācību iestādē, kur bērns nevienu nepazīs un izjutīs daudz lielāku stresu, kamēr visi pārējie, kas centralizētos eksāmenus būs kārtojuši varēs iestāties augstskolās pēc eksāmenu atzīmju rezultātiem. Tādas iespējas, ka eksāmenu kārtosiet un fiksēs tikai pozitīvu un vēlamu rezultātu, nav. Atbrīvojums no eksāmeniem veselības stāvokļa dēļ nav atbrīvojums no sliktas atzīmes.

pirms 12 gadiem  

Anete Jasika, pirms 12 gadiem :

mēs varam saņemt atbrīvojumu no eksāmena sakarā ar to ,ka bērnam mācības ipaši labi nejiet, bet tas neitekmēs turpmāko izglītību pēc 9 varēc iestāties profesinalajā viduskolā ,ja nebūs kārtos eksāmens.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Manā atbildē jau ir teikts, ka eksāmenu kārtojot vērtējums tiks fiksēts un dokumentēts, neatkarīgi no tā, kāds tas būs. Eksāmena kārtošana ar visām no tā izrietošajām sekām vai nekārtošana ir bērna vecāku un paša bērna rokās, jebkurai medicīniskai izziņai un ārstu slēdzienam ir rekomendējošs raksturs, gala lēmumu pieņem pats pacients vai viņa aizbildņi, vecāki, utt.

Es jūsu vietā izvairītos no šāda formulējuma kā atbrīvojums no eksāmena slikto atzīmju dēļ. Šādi atbrīvojumi nepastāv, atbrīvot

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

... var tikai veselības stāvokļa dēļ. Jebkurš ārsts vai ārstu komisija, kas izsniedz atbrīvojumu no eksāmeniem slikto atzīmju dēļ, kam nav nekāda sakara ar bērna veselības stāvokli, riskē ar savas ārsta licences atņemšanu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieva

+81

 
Tā jebkurā gadijuma bus ielikta atestātā laba vai slikta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Evija Stikane

+60

 
Tam bernam eksamens janokarto vasara un tad vinam ieliks atzimi un iedos liecibu.

pirms 12 gadiem  

Anete Jasika, pirms 12 gadiem :

doma bija tāda ,ka ies 9 klasē un liks eksāmenus ,bet atņāva eksāmenus nelikt ar ārsta ziņu ,bet viņa drīkst rakstīt kopā ar parejiem un tad ir jautājums vai darbs tiks izlabots un ,ja tiks vai tad ja atzime bus laba ieliks atestātā

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.