Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Maris Kronbergs

-190

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1628 skatījumi

Kā piespiest sevi mācīties?

Izglītība » Augstākā izglītība

Sveiki!

Tātad, mani sauc Sandis, man ir 15 gadi, un Es mācos 9. klasē.Lieta ir tāda, kad Es nespēju sevi piespiest mācīties. Iemeslu, tur nav grūti atrast, tas viennozimīgi ir dators, ko Es nemaz nenoliedzu, jo pavadu pie datora pārāk daudz laika, kas traucē mācīties. Saistībā ar datoru, nepavadu laiku tur rukājot kādas spēles, bet gan programmēju mājaslapas, ko esmu iemācījies amatiera līmenī. Bet runa iet pavisam, pa ko citu. Tātad, mācos pašlaik Es draņķīgi, jeb precīzāk sakot, vidējā atzīme ir 5,7 , ko tagad mēģinu pacelt uz augšu, un kas ļoti lēnām izdodas, bet tāpat dators, ir tas kas man traucē, tiktiešām. Jo kad esmu kur laukā, ko daru, galīgi pie datora nevelk, velk tikai tad, kad atrodos mājās, un tie ir tie brīži, pa kuriem vajadzētu pildīt mājasdarbus, lai apgūtu vielu. Bet takā mājasdarbus nepildu, vielu labi neapgūstu, atzīmes ir švakas. Lūdzu būtu kāds ieteikums, padoms, kā man atrauties no datora, un sākt mācīties, lai spēju tikt vidusskolā?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Ja jau problēmu esi apzinājis, atliek tikai realizēt kaites ierobežošanu.
Apņemies nesēdēt pie datora vairāk kā, piemēram, 2 stundas dienā. Ja pašam ar to problēmas, atdod barošanas vadu no rīta vecākiem, lai izsniedz tikai, piemēram, 21:00 kad mājasdarbi pabeigti

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Tev jātiek galā ar reptili sevī(zemaziņu), jeb jāprot sevi mānīt - http://freestylemind.com/10-motivational-sentences-that-will-kill-your-lizard-brain

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iveta Vilsone

+1413

 
Pēc sevis zinu, ka man ir grūti sevi piespiest kādu grafiku pildīt, piem. strādāt noteiktu laiku un tad "paložņāt" sociālos tīklos... BET, JA darbu nepieciešams steidzami izpildīt un pats DARBS MAN IR INTERESANTS, es vnk aizraujos un aizmirstu, ka datorā var arī kaut ko citu darīt... priekš manis galvenais nosacījums - lai man būtu interesanti, otrs nosacījums ir ATBILDĪBA, jo es zinu, ka man algu maksā par noteiktu funkciju izpildīšanu. tomēr, es nelieku pienākumu pirmajā vietā, bet gan savu interesi. Darbu esmu izvēlējusies pēc sirds.
Tev ir grūtāk, skola ir samērā obligāta un IT KĀ bez izvēles iespējām. Bet pamēgini katram mācību priekšmetam piešķirt SAVU svarīguma gradāciju - atļauj sev zemākas atzīmes priekšmetos, kas tev liekas mazsvarīgi un uzliec uzdevumu ioegūt labas atzīmes sev svarīgos priekšmetos, svarīgums atkarīgs no tavas izvēlētās nākotnes profesijas. Tā mēgini sevi motivēt, trenēt atbildību pret sevi, savas nākotnes garantijām.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
Vecīt, tu tikko uzrakstīji sacerējumu, kurā ir 165 vārdi!! varbūt nemaz neesi tik slinks, kā tev liekas.

Nu ir tādi priekšmeti, kurus apgūt šķietami nav nekādas jēgas. bet šo priekšmetu apgūšana tev palīdz kustināt smadzenes - respektīvi attīstīt savu domāšanu.

domāšanas attīstība tev palīdzēs sevi realizēt jomās, kas tevi interesē (mājas lapu taisīšana?).

arī, piemēram, darba tirgū varēsi sevi labāk realizēt, ja būsi reizi pa reizei sevi piespiedis izdarīt kaut ko, ko tā īsti nemaz negribas darīt. vai arī, ja būsi gudrs, atvērsi pats savu mājas lapu izstrādes uzņēmumu - padomā par to.

pat ja kaut ko nesaprati no tā, ko es tikko uzrakstīju, mans padoms ir - MĀCIES!!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bet to kasti laukā un runa NEiet!
šķiet, ka nav motivācijas. Ja esi nolēmis pats risināt problēmu, apsveicami, un viss ir paveicams!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.