Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 928 skatījumi

Ko vieglāk studēt bioloģiju vai ģeoloģiju?

Izglītība » Augstākā izglītība

Nevaru izlemt ko nākotnē studēt bioloģiju vai ģeoloģiju. Abas šīs nozares man interesē, bet man nav pārliecības vai es varēšu pavilkt studijas to sarežītību dēļ. Ciest nevaru matemātiku, it īpaši algebru. Kāds man var ko ieteikt? Iepriekš pateicos.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ēriks

+4393

 
pirmie 2 kursi būs ļoti līdzīgi abos studiju virzienos, ieskaitot kursu metemātikā, kas ir obligāts jo dabaszinātnes. Neko darīt - matemātika būs jāmācās, un Universitātē tā ir daudz sarežģītāka nekā vidusskolā un neviens jau arī tevi "nevilks". Kopumā ģeoloģija, manuprāt, ir vieglēka. Biologiem tur tiešām daudz priekšmetu sanāk + praktiskās nodarbības laboratorijās Salaspilī un pa visu Rīgu. Abiem (gan bioloģija, gan ģeoloģija) ir kurss fizikā un ķīmijā.

pirms 10 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 10 gadiem :

Biologiem ķīmijas daudz vairāk (organiskā, bio, molekulārā...). Algebra un trigonometrija augstskolā vairs diez kā nav gaidāma - augstākajā mat. ir statistika, atvasinājumi, integrāļi.... Abās fak. ir vasaras prakses tālu no Rīgas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.