Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 923 skatījumi

Sveiki! Iestājos augstskolā Rīgā, bet, tā kā pats rīdziniece neesmu, man jāmeklē dzīvesvieta. Problēma tāda, ka mana skola kojas nepiedāvā.

Izglītība » Augstākā izglītība

Sveiki! Iestājos augstskolā Rīgā, bet, tā kā pats rīdziniece neesmu, man jāmeklē dzīvesvieta. Problēma tāda, ka mana skola kojas nepiedāvā. Īrēt dzīvokli nevaru, jo ir par dārgu. Vai es varu dabūt vietu svešas augstskolas kojās?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Kaspars

+3628

 
Ja tava skola nepiedāvā kopmītnes, un ja nevari atrast dzīvokļa biedrus, tad pastāv tādi varianti, kā
1. Biznesa augstskolas "Turība" jaunatnes tūrisma mītne. Pats esmu dzīvojis šajās, istabiņas +/- ir izremontētas, īres maksa ir diezgan paaugsta 56 eiro mēnesī (tev kā ne Turības studentei vieta tiks iedota tikai tādā gadījumā ja būs brīva vieta). Mājaslapa ar kontaktiem - http://www.hostelturiba.lv/ .
2. Netālu no Turības (precīzāk tieši pretī Turības teritorijai) uz Graudu ielas ir vēl vienas kopmītnes, cik zinu tad tur var iekļūt arī citu skolu audzēkņi/studenti. Par cenām un kvalitāti nevarēšu pateikt, jo neesmu tur dzīvojis.
3. RSU ir divās kopmītnes, kurās uzņem arī citu skolu studentus http://www.rsu.lv/studentu-dzive/sadzive Par cenām un kvalitāti ir jāinteresējas tieši pie cilvēkiem kuri ir dzīvojuši šajās kopmītnēs.
4. Pastāv citas skolu kopmītnes, kā piemēram Latvijas Universitātei un citām augstskolām. Mēģini skatīties augstskolu mājaslapās un zvanīt uz šīm mītnēm par

pirms 10 gadiem  

Kaspars, pirms 10 gadiem :

to vai viņām ir brīvas vietas un cik tas tev izmaksās. Iesaku to sākt darīt jau šonedēļ, jo ja ilgāk gaidīsi, jo lielāka iespēja ka nebūs vairāk brīvas vietas šajās mītnēs.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Īrēt 3-istabu dzīvokli pa trijiem va 4-istabu dzīvokli pa četriem ir tik pat vai lētāk, nekā dzīvot dažās labās kojās. Sameklē cilvēkus, kas būtu gatavi ar tevi kopā īrēt un papēti piedāvājumu. Kojas jau tagad arī vairs nav par 20 Ls mēnesī, kā kādreiz bija.

pirms 10 gadiem  

Ēriks, pirms 10 gadiem :

jap, tas ir vislabākais variants + tas ir daudz labāk par kojām

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.