Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agneta

+21

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1342 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es domāju, ka tehnikums jebkurā gadījuma ir labāk nekā vidusskola, dēļ stipendijām, tu iegūsti professiju, un paveras daudz plašākas iespējas nekā bez šīs profesijas, vidusskola manu prāt ir atsēdēšana..

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai strādātu bankā par kaut ko vairāk nekā apkopēju, kas ir ļoti pieprasīta profesija un iegūstama tikai caur paziņām, ir nepieciešama augstākā izglītība ar finansēm saistītā jomā, ko var iegūt studējot Banku augstskolā vai LU vai RTU Ekonomikas un vadības fakultātēs. Lai iestātos universitātē ir nepieciešama vidējā izglītība, tas vai vidējo izglītību iegūsiet vidusskolā vai koledžā, kur papildus apgūstat arī kādu profesiju, jau ir jūsu brīva izvēle. Ja augstskolā stāties neplānojat, tad, protams, labāk ir doties uz koledžu.

pirms 10 gadiem  

Agneta, pirms 10 gadiem :

Ir paziņas un ir arī doma studēt augstskolā. Cik man zināms arī pēc tehnikuma pabeigšanas, manā gadījumā RVT, ir iespējams iekļūt LU.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Jā, ir iespējams.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Nez, pirms mācīties par banku speciālistu padomā, ko viņi reāli dara. Bankās - skaita naudu, sniedz konsultācijas. Ja gadās iztrūkums kasē vai kaut ko sajauc, jāmaksā no savas kabatas. Izaugsmes iespējas - filiāles vadītājs vai 1 no 10000 bankas valdes loceklis. Algas krietni zemākas nekā IT speciālistiem vai pārdošanas vadītājiem lielos uzņēmumos. Labāk mācies kaut ko universālāku, lai zināšanas pēc tam var pielietot citur. Ja vēl mācies pamatskolā, tad vari mācities tehnikumā, jo vidējo izglītību tāpat iegūsi, tikai matemātika būs stiprāka.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tie ,kas izvēlās profesīju "banku speciālists" parasti dodās pa taisno uz banku ;) Joks.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Kāda veca aktrise reiz teica: "Tiem kuriem nav humora izjūtas vairs nav par ko uztraukties, jo pats ļaunākais jau ir ar viņiem noticis."Faina Raņevskaja

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.