Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 731 skatījumi

students/darbs

Izglītība » Augstākā izglītība

labdien, vai reaali ir apvienot studijas un darbu? vai labaak neklaatienee maaciities un straadaat? vai vispaar to ir reaali apvienot? un vai maacoties neklaatienee ,ir iespeejams pretendeet uz valsts galvotu krediitu maaciibaam?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, es vēlos informēt par iespējām studēt Dānijā bez maksas, kur visi pilna laika studenti var saņemt arī Dānijas valsts stipendiju 750 EUR mēnesī.

Studijas tiek piedāvātas gan vidusskolu beidzējiem, gan esošajiem studentiem, kuri vēlas Latvijā iesāktās (nepabeigtās) studijas turpināt ārzemēs.

Paralēli mācībām studentiem ir iespēja strādāt, saņemot apm. 15-20 Euro stundā, tādā veidā nodrošinot dzīvošanu, neņemot studiju aizdevumus.

Pieteikšanās studijām notiek bez iestājeksāmeniem, un bez IELTS un TOEFL testiem, ko var nokārtot caur aģentūru Study Start bez maksas. Pieteikšanās termiņš septembra studijām ir 10. marts.

Study Start mājas lapa: www.studystart.lv vai jautā Study Start konsultantei Baibai uz baiba@studystart.lv

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis Miks

+61

 
Jā, var apvienot, bet šad tad nāksies pakavēt kādas lekcijas. Grūtākais ir atrast darbu, kur grafiku var pamainīt, un ir darbi, kur tieši nedēļas nogalēs vajadzīgi darbinieki (apkalpojošā sfēra iespējams). Un lai Zane neapvainojas, bet ar šāda tipa interneta pelnīšanām neko nenopelnīsi - ja vien neesi lietpratējs mājaslapu veidošanā, grafiskajā dizainā tad darbs no mājām visticamākais atkrīt, bet protams ir izņēmumi ;)
Piemēram ziemas publiskajās slidotavās vari pameklēt darbiņu - tieši uz studiju laiku un ir apvienojams.
Pats apvienoju ar darbu olimpiskajā centrā.

pirms 9 gadiem  

Reinis Miks, pirms 9 gadiem :

Valsts galvotu kredītu studijām neklātienē var dabūt, tieši tā pat kā klātienē, bet to var viegli noskaidrot uzzvanot uz banku.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jā, arī ar klātienes studijām darbu var apvienot. Iespējams arī atrast variantu strādāt no mājām, viens no šiem veidiem ir pelnīšana internetā un visreālāk internerā nopelnīt (ja nav sava interneta veikala) ir ar reklamēšanu. Piemēram, Hostinger.lv reklamējot mājaslapu ar unikālo linku, kuru saņemat reģistrējoties, pieasistot noteiktu lietotāju skaitu Jūs varat saņemt naudu. Plašāku informāciju par to atradīsiet, reģistrējoties Hostinger.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.