Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 768 skatījumi

Debates: Vai Eiropa ir jaregule vindzimuma laulības

Izglītība » Augstākā izglītība

Man ir arguments pret: Valstu attieksme pret viendzimuma laulībam! Nevaru info atrast, lūdzu kads var palīdzēt! :)

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Arguments, kuru pats nevarat pamatot nav arguments.

Tas vai šāds regulējums ir nepieciešams Eiropas Savienības līmenī ir strīdīgs jautājums un atkarīgs no tā, kurā lauciņa pusē jūs atrodaties. Ja esat viendzimuma laulību piekritējs, tad jums ir ar visiem spēkiem jāatbalsta šāda ES iniciatīva, jo tas ir visātrākais un efektīvākais veids, lai panāktu nepopulāru lēmumu ieviešanu individuālu valstu likumdošanā. Latvijā šajā jomā vēl ir tāls ceļš ejams, vispirms ir jālegalizē civilo partnerību reģistrācija un tikai tad var diskutēt par to, vai ir nepieciešamas arī viendzimuma laulības.

Valstī ir daudz svarīgāki jautājumi par viendzimuma laulībām. Tas kādēļ heteroseksuāli cilvēki vispār nodarbina savas smadzenes ar šiem jautājumiem, kad valstī ekonomika ir uz izdzišanas robežas, lielākā daļa tautas saņem minimālo atalgojumu valstī, izglītoti cilvēki pamet valsti uz neatgriešanos, Eiropas Savienība ir uz sabrukšanas robežas utt, vispār nav saprotams.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.