Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AaAa

+383

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1630 skatījumi

Kāpēc pasaulē ir ļaunums un nepilnība?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tāpēc ka elle nav jāmeklē,mūsu Zemes dzīve jau ir elle!

pirms 13 gadiem  

Uldis Bloms, pirms 13 gadiem :

Gribētu iebilst. Elli mēs paši sev radām, un tikpat labi mēs varam radīt arī paradīzi sev apkārt, tik maķenīt vairāk jāpiepūlas.
Dievs tikai vienpadsmit baušļus devis, lai būtu labi, bet vai ir kaut viens kas spēj līdz kaulam ievērot. Visi gribam naudu un baudu, bet ne harmoniju.

AaAa, pirms 13 gadiem :

Paldies par viedokli! Piekrītu Uldim Blomam.

AaAa, pirms 13 gadiem :

Paldies par viedokli! Piekrītu Uldim Blomam.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 13 gadiem :

Runājot par mistisku elli no bībeles,tam piekrītu.Bet arī reālajā dzīvē mums visapkārt jau ir sava veida elle.Visur slimības,cilvēku ļaunums un nenovīdība.Visu mūžu jāmokās jāstrādā lai sevi nodrošinātu,kā nu kuram izdodas,tad vecumdienas,kad kļūsti sev un citiem par nastu komplektā ar slimībām.

Uldis Bloms, pirms 13 gadiem :

Atkal tomeer iebildiishu. Reaalaa dziivee tomeer nav visur un vienmeer slimiibas. Ir prieki ir beedas un ir veel gruutiibas. Un ja darbu uztver kaa nastu vai pat elli tad kamdeel straadaat? Var tak arii kuukot, bet diezin vai tad buus paradiize.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 13 gadiem :

Nu laimīgi jau tie cilvēki kam liktenis piespēlē laimīgas lozes,un visu mūžu nodzīvo bez slimībām.Bet tādi jau ir retums.Bet vispār ja precīzāk,tad cilvēki jau nemirst no vecuma,bet tieši no kādas slimības.
Nē,darbs nav nasta,bet kas nekaitētu ja varētu vispār nestrādāt,man tā tiešām būtu paradīze,ja varētu sēdēt mājās un neko nedarīt.Un man jau nevajag arī miljonāru dzīvesveids. Tikai normālai dzīvei nepieciešamais,bet tas jau arī nav iespējams neko nedarot.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Bloms

+582

 
Tāpēc ka ļaunumu veikt nesagādā nekādas grūtības, savukārt pasaule ir pilnīga, jo viss mūsu pasulē ir līdzsvarā. Kad kaut kas ir par daudz, māte daba attīra no liekā un atkal viss nostājas savās vietās.Tikai cilvēkam viss nav dots zināt un pastāv uzskats ka pasaule ir nepilnīga.

pirms 13 gadiem  

AaAa, pirms 13 gadiem :

Paldies!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.