Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

texis

+12

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1484 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Savas valsts vēsture ir jāzina, jo tikai zinot to, par ko ir cīnījušies mūsu tēvi un vectēvi, iepazīstot savas valsts vēsturi un kultūru, mēs spējam sevi asociēt ar savu zemi, lepoties ar savu izcelsmi, novērtēt un cienīt savu dzimteni. Diemžēl Latvijas izglītības sistēma lielā mērā ir izgāzusies šajā sakarā, tādēļ arī Latvijas sabiedrība ir sadrumstalota, un, piemēram, krievu tautības cilvēki, kas Latvijā ir dzimuši un dzīvo jau vairākās paaudzēs, sevi asociē ar Krieviju, nevis ar Latviju, un dzīvo Krievijas informācijas telpā un izjūt dziļu naidu un nepatiku pret savu valsti, un tas ir saprotams, jo Latvijas Krievu kopiena ir apjukusi, no vienas puses, viņi nezina un nevēlas saprast Latvijas vēsturi, cenšas sevi asociēt ar Krieviju, taču jebkurš Krievijas krievs viņus arī neuzksata par krieviem, tā ka rezultātā šī kopiena ir ne krievi, ne latvieši, dzīvo Latvijā, bet cenšas sevo asociēt ar Krieviju, kurai viņi ir tikai ārzemnieki, un par krieviem netiek uzskatīti.

pirms 11 gadiem  

texis, pirms 11 gadiem :

Paldies Aivi par atbildi ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ludis

+1705

 
Nevajag. Ir vajadzīgi arī primitīviķi sabiedrībā. Primitīviķi sabiedrībā ir izdevīgi, jo ātri vairojas, bet, jo vairāk sabiedrības locekļu, viņiem tāpat kaut kas jāēd un dzer viņi arī daudz, tāpēc pieaug ekonomikas tempi.
Mācīšanās tikai attīsta domāšanu un smadzenes, bet tas samazina vairošanās tempus un bremzē ekonomiku.
Ir iespēja izvēlēties, kuru ceļu iet, bet parasti bērnu IQ korelē ar vecāku IQ, tā ka lielākoties tā vairs nav bērnu izvēle, t.i., ja Tavi vecāki nedara neko, kas prasa intelektuālu iedziļināšanos, tad visticamāk, bērni arī nedarīs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Nevajag. Kādam arī melnstrādnieku darbi jādara.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
Būtu jāmācās, bet ne tik padziļināti, kā tas notiek pašlaik. Vēsturi varētu pārcelt pēc stundu "pulciņu statusā" toties vēstures vietā varētu mācīt robotiku, programēšanu, modelēšanu vai ko citu kas reāli attīsta domāšanu nevis sausu faktu un gadaskaitļu kalšana galvā.
Būtu jāskatās nākotnē nevis pagātnē.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Iemesli kāpēc,pirmais:jo to prasa izglītības programma,otrs lai tev nodarbinātu smadzenes,trešais lai tu nebūtu dunduks.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.