Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 838 skatījumi

Kāds var palīdzēt partulkot tekstu no latviešu un vācu valodu?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Ja man būtu neapdzīvota sala, tad tur vienmēr būtu silti un saulaini. Dienā temperatūra būtu +25 , bet naktī +20. Katru dienu es sauļotos, peldētos jūrā un ēstu svaigus augļus. Uzbūvētu koka māju ar diviem stāviem, pirmajā stāvā atrastos guļamistaba un virtuve, bet otrajā stāvā būtu liela terase, kur naktī var skatīties zvaigznēs. Uz savu salu es brauktu tikai brīvdienās, lai varētu labi atpūsties. Par savu salu es nevienam neteiktu, jo tā būtu mans noslēpums.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tulkošana ir darbs, ieejiet, ss.lv tulkojumu sadaļā, uzklikšķiniet uz vācu valodas, aizsūtiet tekstu jebkuram tulkotājam, pusstundas laikā par pāris eiro tulkojums būs jūsu epastā. Neiesaku tulkot lētāk par EUR 5 par 1800 rakstu zīmēm, kvalitāte būs briesmīga.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Maija Ķiepe

+325

 
google translate....

pirms 8 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Pamēģini pārtulkot vācu tekstu uz latviešu valodu un sapratīsi savas atbildes apsurdumu.Ir samērā labi jāzin valoda ,lai lietotu šo tulkotāju, bet tad tam žud jēga. Google tulkotāju var izmantot ,ja grib saprast kāda piem.arābu teksta aptuveno saturu - par ko ir runa +/- , bet ne vairāk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.