Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tev ir anglu val. zinasanas tad tev bus jamacas vai nu (seckendar ,vai nu akademija), jo seit tas viss pavisam citadi tiek rekinats. Peic cilveka spejam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Protams kad var;)iestājoties Anglijā vidusskolā..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Studentu-Nakotne Limited - Par Gaishaaku Naakotni!

Tikai Studentu Nakotne LTD Piedaavaa Unikaalu iespeeju apvienot darbu ar maaciibaam Lielbritaanijaa!!!

Katru gadu pieaug to cilvēku skaits, kuri vēlas mācīties ārzemēs vai aizsūtīt savus bērnus mācīties uz citu valsti. Bet ne visi zin, kā to praktiski izdarīt. Tadel Studentu Nakotne piedaavaa Izgliitibas iespeejas visaa Lielbritaanijaa.

Mees piedaavaajam kvalitatiivu izgliitiibu jebkuraa no 156 Lielbritanijas Universitaateem, Viduskolaam un Pamatskolaam. Piedaavaajam plasha veida izglitibas iespejas saakot no valodu kursusiem liidz Bakalura un Magistra graadam/diplomam.

Studeet Lielritaanjaa var jebkursh neatkariigi no vecuma un valodas zinaashanaam. Mees piemekleesim kursu tieshi juus veelmeem un prasmeem atbilstoshu. Esam paliidzeejushi neskaitaamiem studentiem iistenot sapnnjus kaa arii paliidzeesim iistenot Tavejos! Tu vari kluut par ko vien veelies!Saaakot no Maksliniekiem liidz Indzzinieliem un Arstiem.
Piedaavaajam:

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Skola/Universitate/Darbs/UK

Piedavaja m plasha spektra izglitibas ispejas Anglija jebkuram vecumam. Sakot no pamatizglitibas berniem lidz Augstakajai izglitibai pieaugushajiem/studentiem. Ir iespeja maciities un straadaat.
Sniedzam palidziibu ar visu veidu formalitashu nokartoshanu lai iekllutu pamatskolaa/koledzzaa/universitaatee. Piedavajam kientiem pajumti un transportu. Ja klients veelaas varam piedaavaat maju (gimenej) vai istabu tiem kas veelas ieekonomeet.
Berniem - piedaavajam maciibas pamatskolaa. Ir iespeja nokartot berna pabalstu un bezmaksas transportu uz skolu
studentiem - macibas koledzzaa vas buut no 1-3 gadien atkariibaa no angluvalodas zinaashanaam - ieprieksheja izglitiba nav nepiecieshama! Tiek izsniegta arii stipendija £ 120 menesii un piedaavajam arii darba iespeejas straadaat pec lekcijaam. Koledzaa var studeet studenti no 19 - 99 gadu vecumam.Anglluvalodas zinashanas buutu velamas bet ja nav tad buss jastudee 3 gadi, ja ir tad 1-2 gads liidz universita

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tev ir anglu val. zinasanas tad tev bus jamacas vai nu (seckendar ,vai nu akademija), jo seit tas viss pavisam citadi tiek rekinats. Peic cilveka spejam.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.