Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2948 skatījumi

Vai kāds ir pildījis UCAS formu? www.ucas.com Man ir vajadzīga palīdzība, lūdzu.

Izglītība » Studējot ārzemēs

Es nevaru aizpildīt Education sadaļu.
Ierakstot skolu, vajag aizpildīt kādu izglītību tur ieguvu.
Piedāvātajā izglītības atestātu sarakstā nav Apliecības par vispārējo pamatizglītību. Bet ir iespēja pievienot citas atestācijas. Vai mūsu skolu apliecības par pamatizglītību der zem nosaukuma Other (International EU Qualifications)? Kā var uzzināt vai ir International EU Qualification vai nav? Tur var ierakstit savu nosaukumu, es gribēju rakstīt Certificate of general basic education - Latvia, vai tas būtu pareizi iztulkots?
Tālāk ir prasīts Exam. Palīzības sadaļā rakstīts:
Please enter the name of the awarding body as shown on the certificate. If there is not enough space, choose a suitable abbreviation. If you are unsure of the name, check with the school or college through where you are studying / have studied the qualification.
Kas man būtu jāraksta? Eksāmeni taču bija vairāki.

Tālāk ir jāaizpilda Module/ Unit 1. Man nav ne mazākās nojausmas, ko viņi ar to domā. Palīdzības sadaļā viņi tikai uzrkastīja:
Please select/enter the title of the unit or area of study. If you cannot fit the full name/title in the box, please use an appropriate abbreviation.

Tad man vēl jāaizpilda arī par tagadējo izglītību, mācos RVT par grāmatvedi. Problēmas apmēram tās pašas.
Ja vajag vairāk informācijas rakstiet pukke13@inbox.lv vai skype nice_dog
Būšu pateicīga, ja palīdzēsiet kaut ar daļu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Maris Bubucis

+320

 
Par UCAS formu nav jaasatraucaas tik loti ... ja nav taadaa dokumenta kaadu tu meklee tad noraadi Other un pieraksti tulkojumu . Tu pat vari to dokumentu uzrakstiit latviski un pluss tulkojumu ... Ja vinji parbaudiis tavu dokumentu tad vinji to dariis caur latvijas izgliitiibas ministriju, bet shaubos vai vinji tik taalu ies. Un tur kur tev ir janoraada modules vienkaarshi ieraksti visus prieksmetus kas tev ir bijushi( ang val protams :) ) ar atzimeem( par cik angli nesparot 10balju sisteemu es pierakstiju pie Notes ka 10 ir vienliidgizs 100% ). Cik aceros tad tie eksameni ir jaanorada atsevishki un tur ir vienkarshi jaauzraksti visi tavi eksameni ar rezultatiem . tas tieshaam nav tik sarezgiti ;) daudz laika aiznjem uzrakstiit motivation letter un recomendation letter.
Veiksmi!

pirms 14 gadiem  

Aļesja Mjalika, pirms 14 gadiem :

Liels paldies, mēģināšu visu izdarīt pareizi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars Zauls

+20

 
Izglītības dokumentu sarakstā meklē pie L burta "Latvija - Atestāts par vidējo izglītību" vai kaut kā tā. Tad arī pārējās sadaļas izmainīsies, ja pareizi atceros. Vienkārši pievieno visus mācību priekšmetus, kādi ir uz atestāta, ar eksāmenu datumiem un atzīmēm.

pirms 14 gadiem  

Aļesja Mjalika, pirms 14 gadiem :

Paldies par atbildi, bet man problēma, ka vajag uzrādīt dokumentus:
1) Apliecība par vispārējo pamatizglītību
2) Diploms par vidējo speciālo izglītību (grāmatvedība)

Man neder atestāts par vidējo izglītību.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Studentu-Nakotne Limited - Par Gaishaaku Naakotni!

Tikai Studentu Nakotne LTD Piedaavaa Unikaalu iespeeju apvienot darbu ar maaciibaam Lielbritaanijaa!!!

Katru gadu pieaug to cilvēku skaits, kuri vēlas mācīties ārzemēs vai aizsūtīt savus bērnus mācīties uz citu valsti. Bet ne visi zin, kā to praktiski izdarīt. Tadel Studentu Nakotne piedaavaa Izgliitibas iespeejas visaa Lielbritaanijaa.

Mees piedaavaajam kvalitatiivu izgliitiibu jebkuraa no 156 Lielbritanijas Universitaateem, Viduskolaam un Pamatskolaam. Piedaavaajam plasha veida izglitibas iespejas saakot no valodu kursusiem liidz Bakalura un Magistra graadam/diplomam.

Studeet Lielritaanjaa var jebkursh neatkariigi no vecuma un valodas zinaashanaam. Mees piemekleesim kursu tieshi juus veelmeem un prasmeem atbilstoshu. Esam paliidzeejushi neskaitaamiem studentiem iistenot sapnnjus kaa arii paliidzeesim iistenot Tavejos! Tu vari kluut par ko vien veelies!Saaakot no Maksliniekiem liidz Indzzinieliem un Arstiem.
Piedaavaajam:

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.