Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1791 skatījumi

Vai kādam, kam ir pieredze ar studijām ārzemēs vēlētos man pastāstīt par to?

Izglītība » Studējot ārzemēs

Īpaši interesē studijas Dānijā.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

olga buvina

+683

 
es mācos Dānija. Jā, dzīvošana ir dārga. un darbu atrast ir grūti, bez dāņu valodas.
un man nebija nekāda Tautas skola.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Studentu-Nakotne Limited - Par Gaishaaku Naakotni!

Tikai Studentu Nakotne LTD Piedaavaa Unikaalu iespeeju apvienot darbu ar maaciibaam Lielbritaanijaa!!!

Katru gadu pieaug to cilvēku skaits, kuri vēlas mācīties ārzemēs vai aizsūtīt savus bērnus mācīties uz citu valsti. Bet ne visi zin, kā to praktiski izdarīt. Tadel Studentu Nakotne piedaavaa Izgliitibas iespeejas visaa Lielbritaanijaa.

Mees piedaavaajam kvalitatiivu izgliitiibu jebkuraa no 156 Lielbritanijas Universitaateem, Viduskolaam un Pamatskolaam. Piedaavaajam plasha veida izglitibas iespejas saakot no valodu kursusiem liidz Bakalura un Magistra graadam/diplomam.

Studeet Lielritaanjaa var jebkursh neatkariigi no vecuma un valodas zinaashanaam. Mees piemekleesim kursu tieshi juus veelmeem un prasmeem atbilstoshu. Esam paliidzeejushi neskaitaamiem studentiem iistenot sapnnjus kaa arii paliidzeesim iistenot Tavejos! Tu vari kluut par ko vien veelies!Saaakot no Maksliniekiem liidz Indzzinieliem un Arstiem.
Piedaavaajam:

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Darina Muška

+91

 
Sveika!
Tas ir atkarīgs vai tu domā braukt pastāvīgi mācīties, vai tikai uz kādu laiku apmaiņas progammā. Es esmu bijusi ERASMUS apmaiņas programmas ietvaros Itālijā, bet tas bija tikai 4 mēneši, ko tur pavadīju-tikai maksāta laba stipendija, par ko dzīvot. Tādā pašā veidā arī meitenes bija braukušas uz citām valstīm un bija ļoti apmierinātas. Apmācību līmenis ārzemēs, protams, ir daudz augstāks. Par Dāniju esmu dzirdējusi ļoti pozitīvas atsauksmes :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egita Karzova

+460

 
Dānijā ir grūti, bet ja Tu iestāties kādā skolā nav grūti, ja Tev ir labas atzīmes. No sākuma tu ir tāda Tautas skola, tā tulko LV, tur jāmācās apmēram 6 mēnešus valodu un tikai tad var iestāties kādā augstskolā. Ir arī tādās kur Tautas skolas diplomu neprasa. Iesaku īrēt dzīvokli jo tā ir daudz vienkāršāk un lētāk, jo maksāt par kopmītnēm ir tika par daudz kā īrēt mazu dzīvokli, un komforts arī ir pavisam cits, ko kopmītnes ir pabriesmīgas..
Ja Tu dabū stipendiju tad ir viegli, bet grāmatas maksā ļoti. ļoti dārgi.

pirms 14 gadiem  

olga buvina, pirms 14 gadiem :

kompnītnēs dzīvot Dānija ir labāk un lētāk un nezinu, kādas kopmnītnes tu esi bijusi, bet parsvarā visas kopmītnes ir lieliskas.
un stājoties universitāte, man nebija nekāda Tautas skola, gribi mācies dāņu valodu, negribi nemācies! stipendiju dabūt ir praktiski neiespējami, jo mācības ir bez maksas. un jā grāmatas, patiesi, ir ļoti dārgas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mārtiņš ROZE

+370

 
Dānija? Dārga dzīve, gan partika, gan ire!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.