Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga

-10

 
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1507 skatījumi

kur jakarto dokumenti, ja velos panemt aizbildnieciba azarbaidzanas nepilngadigu puisi, lidz pilgadibai?

Izglītība » Studējot ārzemēs

Man ir pazinas Azarbaidzana, kas velas savu delu sutit macities uz Latviju. Ta ka vins dzivos viens un nav pilngadigs, lidz 18.gadu vecumam jagaida lidz februarim, un ta ka nevelas zaudet lieki vienu macibu gadu, viniem ir nepieciesama persona, kas atbildes par vina bernu. Kur man griezties ar so jautajumu? Un vai tas ir iespejams, vai ari so situaciju kautkaa citadi deevee? Paldies

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pilsonības un Imigrācijas dienestā ir jānokārto ielūgums konkrētajai personai apciemot Latviju, tur arī norādiet, ka visus uzturēšanās izdevumus segsiet no saviem līdzekļiem un nepilngadīgā persona atradīsies pilnā jūsu apgādībā, dzīvos jūsu deklarētajā dzīvesvietā. Tad griezieties jebkurā mācību iestādē, kurā jaunietis gatavojas studēt, lai iesniegtu puiša izglītības dokumentus un saņemtu no skolas izziņu par uzņemšanu skolā, ar šīm divām izziņām būs pietiekami, lai nepilngadīgajai personai izsniegtu Šengenas vīzu un uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā mācību laikam, vīza ir jākārto Latvijas Republikas vēstniecībā vai konsulātā Azerbaidžānā.

Nekāda aizbildiniecība nav nepieciešama, protams, tam visam ir nepieciešama bērna vecāku piekrišana un atļauja.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pilsonības un imigrācijas departaments. Turpat, kur saņem jaunu pasi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Interesanti,kā nepilngadīga persona var dzīvot viena,tur ir kaut kas aizdomīgs,vai nu tevi grib ieraut slazdā vai kaut kas tur nav kārtībā!

pirms 12 gadiem  

Inga, pirms 12 gadiem :

Vispar es jau varu panemt vinu dzivot pie sevis - nav problemu, bet tas taa, vnk dzivos tuvuma un viss, kas tur aizdomigs?? Man ludzu, normalas atbildes interese nevis komentari!!!! Paldies

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Protams to var izdarīt.Atbildība ko tu nesīsi par sveša bērnu ir augstāka,ja tev tas ir pašas bērns,tur ir problēma!Tajā vecumā zēni ir ''bez galvas''.Ja jau tiešām esi nolēmusi,tad novēlu veiksmi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.